tinymom 21+5 haftalık hamileyim ve hala tetanoz aşısı olmadım hiç yaklaşık 10 gündür de gribim . Acaba ilk doz ve ikinci doz aşısı ne zamana kadar yapılmalı bilgisi olan yazabilir mi çok tedirgin oldum
Sem-a tinymom sağlık ocağı tarafından size bilgi veriyorlar 20. Haftada ilki oluyor diye biliyorum ama süresi ne kadardır bilmiyorum
Senayyalcin tinymom biri 20 biri 24 diye biliyorum ama öyle illaki şu zaman diye bi kısıtlama yok sanırım
Bilge44 tinymom cok gec degil haftaniz 20. Hafta itibariyle ilk doz 24. Hafta itibariyle 2. Doz yapılıyor. Şimdi yaptirsanız 25. Haftada da 2. Dozu olursunuz sorun olmaz👍🏻
didii- tinymom yaparlar. Sağlık ocağına gidin orda size zaten yapmasalar bile şu zaman gelir derler. İhmal etmeyin gidin
Bilge44 tinymom Bence yaparlar onu sorun etmezler. Tabi grip deyince korona mı diye öcü muamelesi yapmazlarsa 🤦🏻♀️ Aile hekimlikleri çok panik yapıyorlar 🤦🏻♀️ ama ihmal etmeyin aşınızı olun çok geçe kalmadan🥰👍🏻💉
Celibon Rumeysa10 canım ikinci dozu bir ay sonra yapıyorlar. Seni çağırmadılar mı şu tarihte gel diye ?
Celibon tinymom ben 21+0 da oldum. İkinci dozda bir ay sonra dediler. Sanırım 20-24 hafta arası yapılıyor.
Celibon tinymom geç olmamış. Sen bi git hemşirenle görüş. Telefonunu falan al. O zaten takip için sürekli haberleşiyor seninle. Bende aşı için gittiğimde kan ve idrarda aldılar. Takip amaçlı. Bir de sabah aç karna erken saat git ellerinde aşı varsa hemen yaparlar🙂
Glbnpk tinymom birinci doz 20. Haftada ve sonraki doz bir ay sonra yapılıyor. Bende birkaç gün önce yaptırdım. Bir ay sonra ikinci için gitmemi söyledi hemşire.