Sumeyyerbey4741 ulviyedemirbas2 aynen ya az kalınca sanki günler ilerlemiyor hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım 🤲❤
Sumeyyerbey4741 Hanz hadi hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım benim doğum hikayeni tavsiyelerini bekliyoruz 🤲❤
Sumeyyerbey4741 Ebru555 hayırlısı olsun bakalım rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲❤ doğum hikayeni bekliyoruz
Sumeyyerbey4741 maria12 bende 32+6 henüz doktor netlestirmedi benimkide tersti sonra döndü sadece 2 hafta ilerde gidiyor bebekte biraz iri olduğu icin4 kg geçerse sezeryan dedi hayırlısı olsun hakkimizda🤲❤
Sumeyyerbey4741 Cemrenin_annesi80 maşallah çok az kalmış hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım 🤲❤
Sumeyyerbey4741 Tugce34 yaaa ne heycanlı 🤗 hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım doğum hikayeni tavsiyelerini bekliyoruz ❤🤲
Sumeyyerbey4741 Hatice11 rabbim hayırlısını nasip etsin canım sağlıkla kucagina almak nasip etsin rabbim 🤲❤
ikibalannesii Sumeyyerbey4741 şafak karanlık 205😂 ilk bebeğim sezeryanla doğduğu için buda öyle olucak🙂
Sumeyyerbey4741 ikibalannesii geçiyor canım hele evde başka çocuk varsa ben gurbette tekim ben diyorsun bana geçmeyecek bu günler şimdi 50 günümüz var 🤲
ikibalannesii Sumeyyerbey4741 ilk kızımda gün gün sayıyodum ama bu sefer öyle değilim ilk heyecanlar başka oluyo galiba 10 haftalık nasıl olduk anlamadım😂
nurell Sumeyyerbey4741 ya kaçıncı ayda belli oluyor benim doktorum daha birşey demedi 2 hafta sonra kontrolüm var ve 28 haftalık oldum
Sumeyyerbey4741 ikibalannesii evet ilk olunca evdede uğraş olmayınca zamanda geçmiyor rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤🤲