Sumeyyerbey4741 Kızlar bugün itibariyle son 50 🤗 zaman hiç geçmiyor sanıyordum 32+6 olduk doğum şeklimiz hala belli değil hayırlısı bakalım
Cennetulmeva Sumeyyerbey4741 31+4 doğum şeklimiz belli değil ama normal doğum istiyorum Rabbim nasip ederse
Besolaraa Sumeyyerbey4741 bende 31+3 üm 3 gün önce kontrole gittim doktorum genel olarak iri yapılısın senin miiis gibi normal doğum yapacağını düşünüyorum dedi ama bakalım hayırlısı henüz belli değil 37. Haftada çatı muayenesinde belli olur inş 😬
meliha_gizem Sumeyyerbey4741 şafak 1 diyebilirim🙊 doktorum yarın sezeryanla alabileceğini söyledi bakalım sabırsızlıkla miniğimizi bekliyoruz sağlıkla inşallah 🥰❣️🧿🦋🤲🏻
Happycik 37+3 üm sezeryanla olucak bundan önce 2 ameliyatın var başka sebeplerden dolayı 2 marta gün verdi doktorumuz ☺️ son 8 yani 🌸🌸
Sumeyyerbey4741 Happycik ayy az kalmış darısı başımıza hayırlısıyla saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim🤲❤
Sumeyyerbey4741 meliha_gizem ayy darısı başımıza hayırlısıyla saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim 🤲❤ doğum hikayeni de bekliyoruz
rumeysakucukoner 37+4 üm. Normal doğum olacak inşallah. Şafak hayırlısı diyoruz artık ve bekliyoruz bakalım 😄
Sumeyyerbey4741 rumeysakucukoner hadi bakalım rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲❤ doğum hikayeni tavsiyelerini bekliyoruz
Sumeyyerbey4741 Hanz hadi hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım benim doğum hikayeni tavsiyelerini bekliyoruz 🤲❤
Sumeyyerbey4741 Ebru555 hayırlısı olsun bakalım rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲❤ doğum hikayeni bekliyoruz
maria12 Doğum şekli ne zaman belli olur acaba ben de 32. haftadayım duruş olarak normal ama çayı muayenesinden sonra mı netleşir
Sumeyyerbey4741 maria12 bende 32+6 henüz doktor netlestirmedi benimkide tersti sonra döndü sadece 2 hafta ilerde gidiyor bebekte biraz iri olduğu icin4 kg geçerse sezeryan dedi hayırlısı olsun hakkimizda🤲❤
Sumeyyerbey4741 Cemrenin_annesi80 maşallah çok az kalmış hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım 🤲❤
Sumeyyerbey4741 Tugce34 yaaa ne heycanlı 🤗 hayırlısı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canım doğum hikayeni tavsiyelerini bekliyoruz ❤🤲