Teacherr ruyadandunyaya ben de cok araştırdım çok tatlı hem de kullanışlı gibi geldi çok bi bilgim yon ama görsel olarak da en çok buna ısındım☺️
Pregnantttt ruyadandunyaya ben bi kaç marka aldım ama en sevdiğim muca oldu kesinlikle tavsiye ederim 🤗
ruyadandunyaya Pregnantttt benim linke koyduklarımdan hangisi acaba küçük olanlar mı yoksa büyük olan mı bizde göründüğü kadar küçük mü 😊
Teacherr ruyadandunyaya aynen ben de beklemedeyim bebek arabası için de çantası var indirime girerse ikisini alacağım olmazsa sadece bebek çantasını alırım artık☺️
Pregnantttt ruyadandunyaya bende 3 modelide var en küçük boy işinizi görmez onu kreşe başladığında kullanırım Arada bi yerlere giderken kendi oyuncaklarını kitaplarını koyuyoruz ama diğer iki model ideal ben çok memnunum 🤗
ruyadandunyaya ikizcanlarim2021 evet bende bayıldım hem rengine hemde kalitesine üniversitedeyken de kullanmıştım ama başkasına vermiştim sonra keşke vermeseydim 😅
Miumiu ruyadandunyaya Canım ben de Bagmorinin Baby Bag çantalarından aldım. O kadar kaliteli geldi ki ve çok güzel duruyor🌸 Trendyoldan indirimde almıştım bakabilirsin oraya🐣
eerem ruyadandunyaya oyshonunkiler güzelmiş ama normal spor çantaları yetmez sanki bebeğe bana spora bile yetmiyordu 😁 ama ben mommy bagletden bir tane kesin alacağım ana olduğumuz belli olsun 😂
[silindi] ruyadandunyaya ebebek ten aldım canım bebymom sanırım markası ama cok kaliteli geldi fotograf ta bu kadar iyi durmuyodu
Mavita27 ruyadandunyaya ya küçük değil ama tekeri çıkınca küçülüyor baza altına giriyor kullanımı çok rahat duruyor