endobeybi ruyadandunyaya ben birinde muca görmüştüm sığmamaya başladım bebek büyüdükçe o yüzden SkipHop’a geçtim demişti
Ask171210 ruyadandunyaya canım kiwi cool bag modelini aldım. Hastane için hazırladım bebeğin herşeyini aldı. Çok güzel bir görünümü de var bakabilirsin 🥰
ruyadandunyaya clksyma-97 bu markayı gerçekten herkes almış her yerde görüyorum demekki kullanışlı bu kadar kişi tercih ettiğine göre
Mavita27 ruyadandunyaya ya küçük değil ama tekeri çıkınca küçülüyor baza altına giriyor kullanımı çok rahat duruyor
Damlabal ruyadandunyaya yok kullanmadım henüz doğurmadım ama geldi çok güzel sağlam yıllarca kullanırsın bölmeleri çok kullanışlı
ruyadandunyaya Burcudan valla benim de gözüme gelmiyo parası açıkçası hamileliğimin ilk 4 ayı çok kötüydü ve işe gidiyordum pandemi hastalarıyla birebir temas halinde çalıştım bebeğime herşeyin en iyisini almak için 🥰
Teacherr ruyadandunyaya ben de cok araştırdım çok tatlı hem de kullanışlı gibi geldi çok bi bilgim yon ama görsel olarak da en çok buna ısındım☺️