Mervee26 adana0101 canım hiç telaş yapma. Yarın da bebeği göremeyebilirsin küçükmüş çünkü. Benim de geç döllenme 2 hafta. Ama maşallah 32. Haftanın ortasına geldik. Ultrason kağıdında 10w(10 hafta) yazana kadar görenler var bebeği. Göremezsen üzülme yani 😊
Sita3434 Alttan detaylı muayene ediyorlar bu durumda doktorun yaptığını demiyorum beni ayrı detaylıya yolladı mesela
Hasret_ adana0101 hafif kanama varmı? Benimde öyleydi 8. Haftaya kadar bekledik kese var bebek yok boş gebelikti kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmıştım
Hasret_ adana0101 hakkınızda hayırlısı olsun umarım hersey yolundadır üzülmeyin boşsada embriyo gelişmemiş oluyor , ama inslalah vardır
Cans_tyf Boş gebelik olabilir ben de yaşadım bi önceki gebeliğimde. Umarım değildir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Emin olana kadar bekleyin. Ben 9+4te kürtaja girdim. Allah’tan ümit kesilmez.
Minikbidunya irorkay 5 haftalık benim de görünmemişti kese boştu bir hafta sonra tekrar gittim görün dü 8. Haftasında da kalp atışını duyduk. Telaş etmeyin inşallah haftaya görünmüş olur 😍🙏🙏🙏