Hasret_ adana0101 hafif kanama varmı? Benimde öyleydi 8. Haftaya kadar bekledik kese var bebek yok boş gebelikti kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalmıştım
Elbet-birgun-kavusacagiz adana0101 ultrason haftasi onemli olan gec dollenme olmus olabilir elinizde ultrason kagidi varsa orda yazar haftasi
adana0101 Elbet-birgun-kavusacagiz ewet war elimde kagt ynliz enson ayin 10da gttim verdi nerde yazildigini bilmiyorum ilk gebeligim yrdimci olurmusunuz bana
adana0101 Elbet-birgun-kavusacagiz crl yazmiyor abla sadece en alt kosede 5w2d yaziyor 3 tane ultrasyon kagidi var ama sadece 1 kagitta yaziyor
Minikbidunya irorkay 5 haftalık benim de görünmemişti kese boştu bir hafta sonra tekrar gittim görün dü 8. Haftasında da kalp atışını duyduk. Telaş etmeyin inşallah haftaya görünmüş olur 😍🙏🙏🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz adana0101 tamm kuzum 5 hafta 2 gunluksun sen gec dollenme olmus😊 merak etme bebege erken daha 😊
irorkay adana0101 olmaz canım neden olsun ki içini ferah tut birkaç haftaya bebek de görülür inşallah
058elf adana0101 canım benimde 2 hafta geç döllenme olmuştu hiçbi sıkıntı olmaz inşallah, 30 haftalık olduk biz 🌸
Mervee26 adana0101 canım hiç telaş yapma. Yarın da bebeği göremeyebilirsin küçükmüş çünkü. Benim de geç döllenme 2 hafta. Ama maşallah 32. Haftanın ortasına geldik. Ultrason kağıdında 10w(10 hafta) yazana kadar görenler var bebeği. Göremezsen üzülme yani 😊