Nslhnkr mercimeginanne katılıyorum birde vikingin sarı olanı var oda çok iyi. Cuma asperox aldım verdigim paraya üzüldüm. Eşime diyorum bna bu high genic i bul 😂
Nslhnkr mercimeginanne haklısın. Asperox bnce bi kaç günlük kirleri çıkarıyo. Ama high kalıntıyı alıp götürüyo. Bn bi daha bakcam a101 e 😂
Sen1meleksin Nurdag kesinlikle aradığın asperox sarı güçç mükemmel bişey benimde aspratör için arıyordum çok iyi oldu ama asperox her yerde kullanıyorum kesinlikle 1 numara
Glysrcn Nurdag a 101 de highgenic diye marka var ben hep onu kullanıyorum hatta bitti bugun yarın Alcam az önce listeye yazdım 😊
ymc0355 Nurdag biobellinda yağ kir çok memnunum hem de kokusu yok ve elleri de tahriş etmiyor 1 litre aldım 4 aydır kullanıyorum sıcak suyla karıştırılıyor 1 su bardağı yağ kir 2 su bardağı sıcak su
Mom080 Cif yeşil olan köpüklü yağ sokucusu Ocak mangal temizlemek için yazıyor üstünde anında temizliyor hiç zorlanmazsın
Seyma2861 Nurdag böyle baya ürün kullanıyorum sanırım😅 sarı güç cok iyi koctaşında yeni bi ürünü var yeni aldım paksil oda zorlu lekelerde cok iyi ersağ yağ sökücüde cok iyi mutfak dolapları ve fırın temizliğinde üstün başarı gösteriyor çarçabuk siliniyor