Nurdag Arkadaşlar mutfakta kullandığınız güçlü bir yağçöz markası arıyorum varmı bildiğiniz? Fritöz aspiratör falan temizlemek için
Asx Nurdag poxy ağır yağ çözücü. Ama aşırı kimyasal koklamak eldivensiz ellemek iyi değil adı gibi ağır
Hafise Nurdag asperox aldım cok iyi valla reklamdaki gibi hemen cıkarıyo 😁 denemek için bir hafta ocagı silmedim 😁 sonuc mükemmel hemde ucuz
Ekvatoral Hatice_ee ben de onu kullanıyorum. Ama çok ağır maskeyle kullanmak daha güvenilir gebelik döneminde bence ☺️ ama çok memnunum. Eve gelenlerde görüp ondan alıyorlar
Y123ag- Nurdag valla canım bu reklamlarda çıkan sarı güç var görmüşsündür illa şuan heryerden var şiddetle tavsiye ederim herşeye birebir
Denizcyc Domolun köpük halinde fırın temizleyicisi var gerçekten pırıl pırıl yapıyo her yeri. Fırınımdaki yağı ondan başka bir şey çıkarmıyor. Ocağı filan da çok iyi temizliyor. Hatta ben evyemi de onla temizliyorum çelikte filan iz bırakmıyor.
mercimeginanne Nurdag A101 deki gri yağ sökücüyü tavsiye ederim. Ben nedense asperox sarı gücü beğenmedim. 🤷🏻♀️ Bunu kullanıyorum hep https://images.app.goo.gl/RLEFu94ttPVPwh229
Nslhnkr mercimeginanne bu efsane iyi asperox falan hikaye kullandım asperox ama şunun etkisini hiç biri vermedi valla bulamıyorum yaaaa
Birceo Nurdag asperox , çok etkili ve baya baya iyi. Mangal sonrası yanıkları teldeki yanıkları bile tertemiz yapıyor . Aşırı memnunum. Kimyasal içeriği fazla olduğu için çok temas etmemekte fayda var yine de
mercimeginanne Nslhnkr genelde eşim akşam yemeğinin bulaşığını alıyor o bile bundan başkasını beğenmedi bir sürü yağ sökücü denedim cif in falan ama high genic bir numara bizim için :))
Nslhnkr mercimeginanne katılıyorum birde vikingin sarı olanı var oda çok iyi. Cuma asperox aldım verdigim paraya üzüldüm. Eşime diyorum bna bu high genic i bul 😂