Denizim Mervezcanen Canim son gunler zormus biraz zorlansamda mutlu son yaklasiyor,pazartesi ultrason randevum var gecen haftali randevuda henuz donememis dedi doktor insallah donecek diye bekliyorum,sen nasilsin nasil geciyor?
Mervezcanen Denizim yaaa kıyamam iyice ağırlaştık tabi bende uyuyamıyorum rahatlaşamıyorum bi türlü başka sıkıntım yok ama bizimde salı günüydü baktı başı aşağıda dönmüş dedi inşallah seninki de döner canım benim.
Denizim Mervezcanen solasin canim insallah donecek diyorum bende🙏🏻yatarken surekli saga sola donsemde ben iyi uyuyorum (sabah 10kadar yani😁)cok sukur o konuda sikintim yok ben ayakta duramiyorum fazla hemen kasiliyor karnim ve cok fazla odemim oldu ellerim ayaklarim cok sisti canimi yakiyor
Sema99 Elffk benim ilk gebeliğim de kızım Doğum sırasında döndü ikinci gebeliğim de oğlumda oda makattan geldiği için onuda Doğum sırasında dönderdiler döndü normal doğum yaptım ikisindede üçüncü bebeğim en son 35 haftalıkken gittim dönmemişti demişti suan 36+2im
Msema Elffk 33 de döndü benim ki canım ama dediğin gibi 38 -39 a kadar dönüyormuş . Kısa zamand döner inşallah
Mervezcanen Denizim ohh tüm uyuyamayanlar için uyu valla 😊Benim çok yürüyünce şişiyor ama 9bin adım oluyor günlük sonra tabi balon ayaklarım tuzlu suda bekletiyorum 20dk iniyor hemen çok şükür 🙏🏻
oglusunakavusmayibekleyenanne Elffk 29 a kadar makat durustaydi 29 dan sonra doğum pozisyonuna döndü inşallah geri dönmez tekrar şuan 31 haftaligim
Denizim Mervezcanen oh masallah 9bin adim yapiyormussun🙈ben ev tasidim gecen hafta iki haftadir ara verdim yuruslere🙂 bakalim hangimiz once dogum yapacak 😍
tugbakosee Bizde 30.haftadan beri bekliyoruz suan 39 haftaligiz hala dönmedi bi ümit bekliyoruz insallah hayirlısıyla alırız bebişlerimizi kucagimiza