Elffk 32 haftayım bugün doktor kontrolde daha dönmemiş. Normalde 31.32 de döner dedi. Ama 39a kadar da dönebilir dedi. Sizin bebişler kaçıncı haftasında döndü 😊 yada dönmeyen oldu mu 🤔
Yagut Bunu aynı bende yaşadım)) 32 de gitdim dönmemişdi. Şimdi 35 haftadayım. Bir hafta sonra gidicem bakalım dönmüşmü🤲🏻🤲🏻🙈
Pamuksekerim 28. Haftada gittiğimde makat durusuydu korktum öyle kalacak diye dün kontrolüm vardı 32. Hafta şükür doğum pozisyonu almış 😊 umarım değiştirmez kendini 😀
Beyza12344 Elffk Benim 34 e kadar bas asagıydı 34 de tekrar makat gelişe dondu ne zaman keyfi yeter bilmiyorum 🤗
didemozgen Bizim pasa da 30. Haftada kontrole gittigimizde donmustu, 3 gun once 32. hafta kontrolunde kafasini yine yukari vermis ☺️ Keyfi ne zaman isterse donecek insallah 🙏🏻👼🏻😬
Denizim Elffk 37.haftadayim hala donmedi ama donmeye calisiyor cok haraketli buaralar,sonana kadar bekmemek istiyorum genelde donuyormus
Denizim Mervezcanen Canim son gunler zormus biraz zorlansamda mutlu son yaklasiyor,pazartesi ultrason randevum var gecen haftali randevuda henuz donememis dedi doktor insallah donecek diye bekliyorum,sen nasilsin nasil geciyor?