SERNUR Senaninmasali 29+2 de 1429 gr 40 cm di 🙈 34+2 olduk bu gün kontrolümüz var bakalım ne kadar olmus ballı kulabiyem merak ediyorum 🤭
Madinanin-Annesi Senaninmasali ben en son ultra sona girdiyimde 24haftalikdim ondada sorunum vardi hic sormadim birde 33de giricem o zaman her seyini ogrenirim
Esin25 _koala benmde kızım ½ hafta önde gidiyor iri bebek olcak dedi sağlıklı olsunda kilosuna takmıyorum 🤲🏻🙏 sizin hep mi önde gidiyordu
_koala Esin25 yok sonradan oldu hangi aydan itibaren bilmiyorum çünkü her ay kontrole gitmedim koronadan dolayı 🤷🏻♀️
Esin25 Senaninmasali 29 haftada bizde 1657 gramdık 41 cmde boyu vardı ½ hafta önde gidiyoruz sağlıkla gelsinde kilo alırlar 🤲🏻🙏
Savciergoc Senaninmasali 29+3 de 1400 dük güzel ded doktorum şuan 30+2 yiz haftaya gidicez bakalım kaç olduk 🧿
Mervembrs 18+3 de 24 cm 315 gram ama bebiş 19+5 gidiyor :) ben 1.78im eşim de 1.90 ve iriyiz. Doktor zaten sizden minnak bi şey olmaz bu bebiş de 3500 den az olmaz dedi 😂
ogrencianne35 Gizem957 bende hep 2 hafta da bi gidiyorum doktor benden sorularımdan evhamliligimdan bıktı 😂😂 daha önce düşüğüm vardi bende o yüzden korkuyorum ağrılarım çok oluyor bi de kuyruk sokumu ağrısı çok erken başladı erken doğum olabilir ddiler
Krizantem_ Senaninmasali Bizim 20+4de 344 gr 26 cm idi,randevum bu perşembe. 24 haftalığız bakalım kac bende merak ediyorum:))
Merve_kucuk Nil_defne Evet normal doğum yaptım 🙂 Riskli olmasının sebebi neymiş ki 🙄 Erken doğma ihtimali olduğu için mi
Nil_defne Merve_kucuk Normal doğum esnasında tek umlikal arterin kan akımını yavaşlatabileceği için normal doğum riskli gibi şeyler söyledi. Ama ne kadar doğru bilemeyeceğim🤗Maaşallah hamilelik esnasında sizde herhangi bi gelişim geriliği gözlemlenmemiş anladığım kadarıyla🙏🏻