Himom Sbhmstfelf19 aynıyız canım ben de yarın gideceğim bakalım kaç olur 11 gün önce 2400 dü şimdi ne kadardır merak ediyorum 😄
Nil_defne Merve_kucuk Merhabalar🤗Normal doğum mu yaptınız? Bende de tek arter tek ven varda doktorum normal doğumun riskli olduğunu söyledi.
Merve_kucuk Nil_defne Evet normal doğum yaptım 🙂 Riskli olmasının sebebi neymiş ki 🙄 Erken doğma ihtimali olduğu için mi
Ozgeyilmaz22 Senaninmasali valla herhalde benim bebe küçük olacak ya 29 da 1100 gramdı inşallah bir dahaki kontrole kilo alır 🙄
Merveeeduman Himom 33 haftalıkken biz 2400 dük iki hafta sonra kontörle çağırdı. İki haftada 300 gr almış. Bana biraz az geldi açıkcası. Ama bebeğim kilo alsın aman hergün muz ceviz vs yiyeyim diye dikkat etmiyorum açıkcası belki ondan olabilir
_koala Senaninmasali 34 haftalıkken 3100 kg dedi doktor salı günü kontrolümüz var 2 hafta önde gidiyormuş uzun bir bebek olacak dedi 🌼 bakalım şimdi kaç oldu 🙈
Esin25 _koala benmde kızım ½ hafta önde gidiyor iri bebek olcak dedi sağlıklı olsunda kilosuna takmıyorum 🤲🏻🙏 sizin hep mi önde gidiyordu