Minarecifamily Haftadayım Pınar Hanımla başladım ve sürecin onunla tamamlanmasını istiyorum. Ben çok sorunlu bir gebelik geçirdim bütün hastalıklar başıma geldi diyebilirim covid hariç 🙈 Pınar tam bir kötü gün doktoru her zaman yanımda oldu tam bir çözüm insanı ve çocuklara aşık bir doktor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin. Normal doğum odaklıdır sıkıntı olmadığı müddetçe. Eğer doğum+muayene sigortası yaptırırsan piyasaya göre iyi geliyor ücret. Hastaneden de son derece memnunum. Keyifli bir hamilelik geçirmeni dilerim. Sağlıkla gelsin.
Beettuulll Ferah16 evet doğum paketi yaptırdım sadece. 5060 liraya. Eğer isterseniz muayene ücreti dahil olanlar da var. Biz hesap yaptıgımızda aynı fiyta geliyordu o yüzden sadece dogum paketi aldık. Zaten Pınar hanım sıkıntı olmadığı sürece sürekli muayeneye çağıran birisi değil.
Beettuulll Ferah16 Süreçten kaynaklıda olabilir 24. Haftamdayım daha 3 defa gittik. Çok şükür bir problemimiz yok. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Ferah16 Çok teşekkürler cevaplarınız için ❤️🙏 İnşallah hepimiz güzel bir süreç geçirelim, sağlıcakla kucağımıza alalım.
iremgun Ferah16 volkan hocayla başladım. İyi ki diyorum. Okan hoca da gerçekten ilgiliydi bir kaç kez gitmiştim. Pınar hocayı bilmiyorum. Hayırlı olsun 🌸
Sumc Ferah16 müzeyyen hanıma gidiyorum medicana da. Gerçekten çok memnunum. Bebeğimden sonra onu görmeye gidiyoruz. Çok açıklayıcı ve rahatlatıyor
Saimiss Medicana bahar hanıma gidiyorum cok memnun kaldım doğum sigortasında yaptırdım cok sagolunnn 🥰