Bikaraturuncu İzmir de doğum için fiyatı çok uçuk olmayan hijyenik güler yüzlü hizmet sunan kaliteli doktorların olduğu hastane önerisi? Araştırıyorum günlerdir beynim döndü.
Kimkibu Bikaraturuncu can hastanesinde kardesim doğum yaptı çok memnundu doktorundan irfan beyin takibindeydi sizde bir araştırım isterseniz😊
Oykuaygun Bikaraturuncu Ege şehir hastanesi temiz, sakin Bi hastane orayı önerebilirim size. 4500 normal doğum ücreti
Htckrdmn Bikaraturuncu bende can Hastanesi’ne gidiyorum doğum fiyatı 4750 güncel bebeğin ilk muaynesi topuk kanı ve işitme testide bu fiyata dahil çok temiz bir hastane .
Kimkibu Bikaraturuncu evet irfam bey girmişti aöa tam fiyato bilmiyorum ama 5 binin cok cok altındaydı normal doğum
Bikaraturuncu Mom084 o hastane yorumları çok kötü zaten küçücük biryer tuhaf. Fiyata göre hizmet demekki
Bikaraturuncu Htckrdmn muayene ücreti ne kadar? fotoğraf çekimi paketleri oda süsleme vs bilgisi aldınız mı acaba?
Htckrdmn Bikaraturuncu muayne ucreti 215 , fotoğraf çekimi yok bu ücret içinde sadece küçük çaplı bir oda süsleme var. Sanırım fotoğraf çekimi ile Vega photo ilgeliniyor instgramda saffalari var fiyat için ordan bakabiliriniz