birtriptanesi Nzliya Vajinal mantar değil de başka bir vajinal enfeksiyon yüzünden sol kasığımda çok kötü bi ağrı vardı üstüne basamıyordum fıtık ağrısı gibi belli bir noktadaydı. Doktora gittim fitil kullandım akıntım geçmedi ama kasık ağrım geçti çok şükür.
elifeldeniz Nzliya nasil anlaşıldı lenf bezi olduğu benimde var tam kasıkta değil biraz üzerinde şişlik var ama ağrı yok bana kasik fıtığı denildi
birtriptanesi Nzliya siz de gidin mutlaka yani belki mantar değil daha tehlikeli bir enfeksiyon olabilir ona göre ilaca başlatsın doktor
Prensmmmm Nzliya birşey olmaz canını sıkma bendede var ben bi ara bu lenflere takmıştım boşver kurcalama üstüne bastırınca bütün bacağımda kas ağrısı yapıyor
Nzliya elifeldeniz bide kasik fitigi şişer dışardan görünür agrimasada ceviz kadar olur uzaninca sislik kaybolur
elifeldeniz Nzliya hamile değilim fıtık var diyede hamile kalmaktan korkuyorum iki.kaybim var malesef
Nzliya elifeldeniz anladım fitiksa kapalı ameliyat ol lütfen ben de hamile kalmadan önce ameliyat oldum ama açık çok kötü tekrar etti bide hamileliğim zor geçiyor
elifeldeniz Asx benim ilk hamileliğimde hic bir sorun olmadi fakat 25.haftada bebeğimin kalbi durdu kasik ağrısı falan hic olmadi suan ikilemde kaldim.acaba ameliyat olsam mi diye