Minnakhamis Fatma12345 ben bebeler baskı yapıyor sanıyordum ama yediklerimizden de oluyormuş burdaki arkadaşlar öyle söyledi daha dikkatli olacağım bundan sonra 🙇🏻♀️
Minnakhamis Noyann nar suyunu ilk defa duyuyorum yarın nar aldırayım eşime 😄 gaviskon çok öneren oldu onuda deneyeyim ☺️ Maden suyu bende kısa süreli rahatlama yapıyor sonra yine aynı 🥴
Noyann Minnakhamis gaviskonda gecici suruyor anlik 5 dakika sonra yeniden basliyor narin kendisinide yesen iyi geliyor tecrubeyle sabit 3. Hamileligim bu benim
Minnakhamis Mihribancanbolat biraz önce sütümü içtim yatağa geçtim içtiğim an geçiyor 1 dk sonra yine aynı 🥴 başka bir problem mi var bende anlamadım 😖
ozgef Minnakhamis bana doktorum rennie şurup verdi çok iyi geldi. Sakız çiğnemek ve maden suyu da iyi geliyor
Minnakhamis Noyann narı kesin denemem lazım o zaman 😀 maşallah ☺️ benim ilk hamilelik tecrübesizin normaldede çok mide problemleri olan biri değilim o yüzden ne iyi gelir hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Zuleyhaaydn Ayda_Lina ben o şurubu içer içmez atıyorum direk . 4 defa nasıl içiyorsunuz 🤢🤢 bendede gastrit var . Çok sıkıntılıyım ama şurubu içemiyorum 🤢
meraklianne1 Zuleyhaaydn canım rennie yazdır bende rennie tablet içiyorum içimi rahat çiğneme tablet naneli biraz kireç gibi ama kokulu ilaç olsa asla içemezdim dene istersen🌸🌸
Sivas-torunu33 Minnakhamis ılık sütte çok iyi geliyor içine 1 çay kaşığı bal da koyarsan iyi geliyor benim MPİ’de yanmasını geçiren bu
Minnakhamis minisinannesiiii ben günde 2 şişe içiyorum şimdiye kadar bi zararını görmedim tabi doktora danışmak lazım 🤷🏻♀️