Dilara8228 Minnakhamis bende 26+4 haftaligim özellikle akşamları başlıyor bana iyi gelen tek şey karbonat ilaç taraftarı değilim 😑
0znur Minnakhamis saç konusu bana da öyle geliyor da herkes öyle der 😅 aynen süt anlık geçiriyor. Ama 1 yudum bile alsam geçiyor
melikeyldrm_54 Minnakhamis bana doktorum rennie yazmıştı cnm midem yanınca kullanıyorum geçiyo. Sende doktoruna sorup kullanabilirsin ☺️
Ebrulisss Elma iyi heliyor mideyi rahahlatiyor birde soguk sut benimde fena yaniyor ta bogazimda hissediyorum .. iyi geliyor bana elmada sutte
Minnakhamis Ebrulisss sütü şimdi içtim o an geçirdi tam 1 dk sonra yine aynı 🥴 elma deneyeceğim teşekkür ederim ☺️🌸
Arnisa Denizzz88 bana süt hiç fayda etmiyor. Elmada yiyorum oda geçirmiyor. Yoğurt sanki geçiriyor günde 1 kase yiyorum. Diğer önerileride deneyeceğim. Baharatlarda mideyi yakıyor
Noyann Minnakhamis nar suyu birebir benim gastrit ulserim var birde cok iyi geliyo onun disinda gaviskon maden suyu gecici oluyor
Minnakhamis Noyann nar suyunu ilk defa duyuyorum yarın nar aldırayım eşime 😄 gaviskon çok öneren oldu onuda deneyeyim ☺️ Maden suyu bende kısa süreli rahatlama yapıyor sonra yine aynı 🥴
Fatma12345 Minnakhamis ayyy bendede var bende 25+5 haftsligiz çok aşırı yaniyo midem özellikle akşamları neden oluyor bilmiyorum 😥☹️
Minnakhamis Fatma12345 ben bebeler baskı yapıyor sanıyordum ama yediklerimizden de oluyormuş burdaki arkadaşlar öyle söyledi daha dikkatli olacağım bundan sonra 🙇🏻♀️