Turunculimon grmz31 fiyatlar sürekli olarak değişiyor dedi hasta kayıttaki görevli 🤷🏻♀️ dolar kuruna mı indeksli nedir 😬😂
Arse89 Egeligif teşekkür ederim bilgi için canım şirket tarafindan yapılıyor benim sigortam ama yarın çağrı merkezini arayıp bilgi alicam
Betulkoray2021 kplmn kplmn bende o hastaneye gidiyorum. Ama mesai saati dışında dogarsa 600 TL, spiral anestezi uygulanırsa ekstra bir 600 TL daha çıkıyor.
Mertimm Aleynasry İki sene önce orda 1100TL ye doğum yaptım şimdi ne kadar ucmus Arnavutköy kapasitesi icin çok ucuk fiyat üstelik daha önceden orda doğum yapmış birine indirim bile yapmıyorlar . Şimdi basaksehir çam ve sakurada yapmak zorundayım 🥺
ttba Selam herkese, ben de burada normal doğum ya da epidural normal doğum gerçekleştiren arkadaşların hangi doktorla ilerlediğini öğrenmek istiyorum. Açıkcası sezaryen düşünmüyorum ve normal doğum destekleyen istanbulda doktor arayışım var. Teşekkürler
Meyracukurmaraz ttba bende çok araştırdım sezeryan istemiyorum diye tabikide Bi sorun olursa sezeryan olabilir ona yapacak bişey yok ama normal doğum istiyorum çok çok araştırdım. Doktorum sonuna kadar normal doğumcu gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi doktorum Atilla Okur
elaveipek ttba biruni hastanesi hazel çağın kuzey de yaptım ilk doğumumu senin kararına saygılı çok naif ve sakin bir kadın ikinci hamileleiğimdede kendisiyle görüşüyorum
Mertimm Aleynasry Benim doktorum şehirdışına gittiği için artık oraya gitmiyorum beğendiğim bir doktor yok şu an ama elif Özlem diye yeni bir doktor gelmişti Diğerlerine göre o daha ilgili suanda tavsiye ederim .
17ekiiimmmm Armanc Tülay Yorulmax canım. 2. Hamileliğim ilkinde de ona gidiyodum doğumuma da Tülay hanım girmişti
eebru- Turunculimon 19 subatta fiyat aldim gebe takip odasinda bir bayana yonlendirdiler nagihan hanim normal dogum 3700 tl sezeryan 5200 tl dedi hatta brosür verdi fiyatın neleri kapsadığına dair. Size eski fiyat soylenmis olabilir
oldugugibibiri Meyracukurmaraz doktorunuzun genel tutumu nasıldır? Her soruyu cevaplayan ve empati kurabilen bir doktor arıyorum.
ttba Meyracukurmaraz öneriniz için çok teşekkürler, inanır mısınız aile tanıdığımız çıktı kendisi aynı zamanda, siz vesile oldunuz :)
aynurcalti Manana07 hangi medicalpark acaba ben göztepeye gidiyorumda merak ettim neresi ve farkı var mı?
Manana07 aynurcalti Göztepe biraz SSK hastanesi gibi geldi bana çok yoğun. Bu yüzden vm Medical park Maltepe’ye gidiyorum.
Meyracukurmaraz oldugugibibiri Ben çok memnunum hatta o kadar çok soru soruyorum ki artık gülmeye başlıyor. Kontrol zamanım gelmediği zaman bende Bi değişiklik olduysa hastaneyi arıyorum hemen Atilla beye bağlıyorlar direk onla konuşuyorum. Özellikle ultrasonla bakarken bak bu eli gördün mü şuan şöyle yatıyo falan diye hep ayrıntılı ve gayet uzun bakıyor.
Aynur-13 grmz31 merhaba bende pendik medipole gidiyorum memnun musunuz doktorunuz kimdi ? Doğum ve sonrasında memnun kaldınız mı
grmz31 Aynur-13 ben son haftalarda doktor değiştim aslında orda yoğun bir doktor vardı onu istedim yoğun diye acelem var diye hiç ona gitmedim Canan hanımcım var ona gittim burada herkes soguk bir doktor dedi ama alakası yok sadece gerekli bilgileri aktarıyor çok tatlı bi bayan ve çok iyi bir doktor olduğuna inanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum işinde çok başarılı
analaka Aynur-13 bende kontrol döneminde yıldız hanıma gidiyordun o ayrıldı sanırım ordan,şimdi esra nur hanıma gidiyorum .Gayet açıklayıcı mahremiyete önem veren ve bilgili biri bence ayrıca doçent olan tek kendisi sanırım ben memnunum onuda bi deneyebilirsin
Aynur-13 grmz31 yoğun dediğiniz doktor saadet hanım sanırım bende ona gidiyorum ama dediğiniz gibi çok yoğun ve mesafeli yani ben soru sormadan hiç bişey anlatmadı bende gitmekten vazgeçtim nergis hanıma devam edicem bundan sonra