Turunculimon Merhaba sevgili anne adayları, ben mega medipol hastanesine gidiyorum takip için. Doğum fiyatı olarak normal doğum 2600 sezeryan 4700 dediler. Bu piyasa hakkında hiç bir fikrim yok sizde nasıl? Çoksa önerebileceğiniz özel bir hastane var mı?
Arse89 Turunculimon benim hem sgk hem acıbadem özel sağlık sigortam var medipol mega bana normal doğum sgk indirimli 4093tl zorunlu sezeryan 6695tl fiyat verdi doğum limitimi aştığı icin 33+5 baska hastane arayisina girdim
kplmn Turunculimon her şey dahil gop Medicalpark 6bin TL. Bir de fiyat alırken mutlaka hasta yatış bölümünde fiyatlandırma bölümü oluyor oradaki yetkililerle görüşün ki net fiyat alırsınız 🤗
Manana07 Acıbadem Koşuyolu herşey dahil 18000 TL dedi bana. Sigortam Medical parkta geçiyor orada Doğum yapacağım
aynurcalti Manana07 hangi medicalpark acaba ben göztepeye gidiyorumda merak ettim neresi ve farkı var mı?
Turunculimon eymonunannesi aa öyle mi? Doktorum nagihan hanım. Kendisiyle henüz konuşmadık doğumu fiyatı Vs. Hasta kayıttakiler kaba taslak bir fiyat söyledi. Sizce doğuma yakın ya da doktorla konuşunca fiyat değişir mi?
eymonunannesi Turunculimon doktorlar fiyat vermiyor yönlendiriyor gidip alıyorsunuz değişiklik yapabileceklerini sanmıyorum 🤷🏻♀️ Muayne ücretiniz ne kadar ?
Egeligif Arse89 canım benim gittiğim hastane de SGK li olarak normal 4000 zorunlu sezeryan 5500 isteğe bağlı 6500 fiyat verdi. Benimde doğum paketim var ama hastanelerde özel sigorta fiyatları daha yüksek olduğundan dolayı biz sigortacim ile konuştuk. SGK üzerinden ödeyip sonra özel sigortadan alacağım. Sizde bunu konuşun istersrniz sigortacinizla..
eebru- Turunculimon 19 subatta fiyat aldim gebe takip odasinda bir bayana yonlendirdiler nagihan hanim normal dogum 3700 tl sezeryan 5200 tl dedi hatta brosür verdi fiyatın neleri kapsadığına dair. Size eski fiyat soylenmis olabilir
Betulkoray2021 kplmn kplmn bende o hastaneye gidiyorum. Ama mesai saati dışında dogarsa 600 TL, spiral anestezi uygulanırsa ekstra bir 600 TL daha çıkıyor.
Mertimm Aleynasry İki sene önce orda 1100TL ye doğum yaptım şimdi ne kadar ucmus Arnavutköy kapasitesi icin çok ucuk fiyat üstelik daha önceden orda doğum yapmış birine indirim bile yapmıyorlar . Şimdi basaksehir çam ve sakurada yapmak zorundayım 🥺
Arse89 Egeligif teşekkür ederim bilgi için canım şirket tarafindan yapılıyor benim sigortam ama yarın çağrı merkezini arayıp bilgi alicam
Aprilsssmom Turunculimon memorial Şişli normal 10.800 sezeryan 12.000 TL demislerdi 2020 fiyatı üzerinden talep ettiğimiz de
grmz31 Turunculimon medipolde doğurdum 2 ay doldu 2000 TL normal Doğumdu sezeryan olursa bin TL fazlaydı sanırım neden bu kadar çok demişler ki Pendik medipol
Turunculimon grmz31 fiyatlar sürekli olarak değişiyor dedi hasta kayıttaki görevli 🤷🏻♀️ dolar kuruna mı indeksli nedir 😬😂
Aynur-13 grmz31 merhaba bende pendik medipole gidiyorum memnun musunuz doktorunuz kimdi ? Doğum ve sonrasında memnun kaldınız mı