Papatyali Selam anneler🙋🏼♀️ 15+2yiz sizler egzersize ne zaman başladınız? Ne tür egzersizler yapıyorsunuz? Normal doğumu kolaylaştırmak için bende yapmak istiyorum. Fikirleriniz neler? 💗
Fulyag Papatyali egzersiz yapmıyorum daha doğrusu bedensel olarak yapmıyorum yoksa doğumu kolaylaştırması için kegel egzersizi yapıyorum bunun dışında hemen hemen her gün yürüyorum umarım faydası olur 😌
Zuhal2205 Papatyali egzersizi bende yapmıyorum çünkü nefes nefese kalıyorum 🙈 ama her akşam yürüyüşe çıkmayı alışkanlık yaptım.
Thesra Papatyali Hamilelere özel pilates yapıyolar spor salonlarında yada bazı hastanelerinde böyle aktiviteleri oluyo diye biliyorum canım bizimkinde yapılıyodu ama ben hiç gitmedim😬😬
Papatyali Fulyag yürüyüş ve yüzme çok etkiliymiş zaten onun dışında pilates yoga vs yapılıyormuş ama nasıl bilmiyorum 🤷🏼♀️
Papatyali Zuhal2205 ben yürüyüşe çıkamıyorum maalesef tek başımayım komşu falan da tanımıyorum tek başıma da sıkılırım 😬
Fulyag Papatyali pilates ve yoga bana göre olmadığı için verim alamayacağımı düşündüm hiç bulaşmadım 😁 bulunduğum yer itibariyle yüzme şansım yok keşke olsa 😌 en rahat uygulayabildiğim yürüyüş mutlaka etkisi olur diye düşünüyorum 😊
Papatyali Fulyag havuza gidiyodum hamilelikten önce sürekli ama şimdi enfeksiyon riski olduğu için gidemiyorum maalesef bende evin içinde yürüyim bari 😬😂😬😂😬
Thesra Papatyali Hmmm o zaman havuz deniz varsa bol bol yüz kendi kendine evde ebru şallının egzersizlerini yap canım😍😍
Papatyali Thesra deniz yok maalesef havuzuda dr tavsiye etmiyo yoksa hep gidiyodum evimin karşısı yüzme havuzu 😬😬