[silindi] Henüz doğuma var daha 17 haftalığız ama Asil ya da Arık arasında eşim karar vermek istiyor ve en çok Arık ismini beğeniyor Sizce nasıl kızlar 😅
Aysun1983 [silindi] cnm bende asil miran koyucam biz doğurana kadar koyan koydu gerçekten asil diyoruz ama ben kime desem kimse asil diye isim hiç duymadım diyor 😀
Aysun1983 [silindi] hatta doktorum sordu bana isim ne düşündünüz diye asil miran deyince güzel dedi hangisi güzel asil mi miran mı dedim ben asil i beğendim dedi peki var mı başka koyacak hastanız dedim yok ilk defa senden duydum dedi 😉
[silindi] kukiveannesi ben de Asil i sevdim ama eşim diyor ki herkes şimdi Asil koyacak popüler olmaya başladı 😅
[silindi] Sermec27 bence de hemfikir olmamıza sevindim gerçekten yalnız bana mı tuhaf geliyor acaba diyordum
burcumelis Offf Arık ne allah aşkına ya hiç mantığınız alıyormu düşününce ne kulağa hoş gelir ne bi anlam var insallah adam akıllı ısım koyarsınız ya
Ecelim036306 burcumelis bence de yaaa, hele 2020 Li nesillerle büyüyecek çocukla alay ederler , biraz daha Modern isimler koyabilirsiniz