Ayse-38 Sinem884488 ah canm benm ağladım okurken 😪 yannda biri olsun mutlaka tek kalma olurmu. Dua et kardeşim bi abdest al .beterin beteri onları düşün. Yürüdüğünü koştuğunu konuştuğunu görüp kaybetseydin bi düşün o daha kötü olurdu eminim. Hayatta hersey istedigimiz umduğumuz gibi olmuyo malesef. Sabır ve zamana ihtiyacin var. Rabbim bukadar istegini arzunu geri cevirmicektir eminim. Zamani gelince sende anne olcaksin Allahn izniyle. Nolur kendini birakma. Eşinde yannda degilmis onunda akli sendedir. Allah korusun sana bisey olsaydı esinin ailenin halini bi düşün. Bak dogum aninda ölen anneler var. Çocuğunu babasız buyuten anneler var. Her halimize sukredip daha beterlerini görüp yasadklarimiza sukretmemiz lazm. Biliyosun bende erken dogum yaptim bebegim kuvozde. Bende en derinden yasadim suyum geldiginde acaba nefes alabiliyomu suyu olmadgi icin kolunda bacağında sekil bozuklugu olurmu. Karnimda kalbi dururmu. Enfeksiyondan rahmim alinabilirmi. Ya ikimizede bisey olursa. Bu ihtimallerin hepsi vardi. Ilk gebeligim ve 4 yil sonra tup bebekle hamile kaldim. Bizde 20bine yakin para harcadik bu yolda. Vardır elbet bundada bir hayır. Belkide bebegin sağlıksız olcakti ömür boyu sana muhtaç. Düşünsene sana bisey olsa ona bakacak kimse yok. Sadece engelli anneler kendilerinin evlatlarindan once ölmeyi istemezmis. Evladina kendi gbi bakacak biri olmadgi icin 😔 düşünsene nekadar acı. Evet acin cok taze cok zor ama gececek Allahn izniyle sabret dua et. Beterinden korusun Rabbim . Dualarimdasin.
Rumeysa10 İnanin ki sizi en çok ben anlıyorum bende ilk bebeğini 17 haftalıktı erkekti kaybetim ikinci kızdı 21 haftalıktı kızımda suyum patladı geldi azıcık suyla dayana bildiği kadar dayana bildim nasip etmedi çok şükür sizin için çok üzgünüm zamanla iyi olacaksınız inşallah benimsen gögüsümden süt birikmişti ve canım çok acıyordu rabbim sabırları versin allahım en kısa zaman size yine hamileliği ve doğum yapmayı annelik yapmayı nasip etsin
Sinem884488 Rumeysa10 aminn inşallah su an cocugunz varmı suyun patlamasının sebebını soyledılermı bana soylemıyorlar
Sermec27 Sinem884488 rabbim yardımcın olsun 🤲 sana sabr versin kardeşim benim de 2 cennet kuşum var ilki 7 haftalıktı 11 ay önce oğlumu doguma 2 hafta kala kaybettim 38 haftalıkken anne karnında kalbi durdu su an yaşıyor muyum evet ama eski ben değilim eski heveslerim hayallerim yok oğlumdan sonra hersey gitti bende ama imtihan kardeşim sabret vardır rabbimin bir bildiği su an Allah nasıp ederse 21+3 haftalık hamıleyım tekrardan oğlum olacak Allah nasıp ederse elim karnımda dualar dilimde Rabbime sıgındım vardır rabbimin bir bildiği Allah bizim gibi annelere sabr versin tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲
Sinem884488 Sermec27 aminn canım amin senın yasadıgında cok zorr ne guzel allahım bırdaha nasıp etmıs ınsallah rabbım kucklarımızı bos bırakmasın
Sinem884488 vuslatim34 cok masraf yaptık 20 bine yakın bzıım paramz yoktu borc aldı mecbur gıttı bırcunu odemeye yurt dısınna onunda ıcı parcalanıyor bellı etmıyor evlat acısının daha kotusu yokkı bu hayatta
Sinem884488 Bernay ılk bebegım daha onceyı dusugumu kucuktu zaten yenıydı dye bunu ılk sayıyorlar ve dogum olması rahmımın zarar gormemesı ıcın daha ıyıymıs
tanya25 Sinem884488 Rabbim sabır versin yüreğine ferahlık versin canım benim.. Rabbim bi daha üzüntü vermesin inşallah Cennette şefaatçin olsun biricik yavrun… Sağlıkla sıhhatle bir evlat nasip etsin inşallah Rabbim. Dua edeceğim senin için bol bol.. 🙏
Aslanaysima Senin icin dua ettim. Umarim acin diner . Bilirim gecmez . Soyliycek soz bulamadm rabbim herseyin hayirlisini versin
Ftm_17 İlk postun aklımdan çıkmadı hiç hatta dün gece sancım vardı ve aklıma düştün.. rabbim rahmetinden ümit kesme dualarımdasın 🙏🏻
Sinem884488 Ftm_17 Ftm_17 inşallah canım inşallah bu acı azda olsa dıner ınsallah bırdaha aynı acıyı yasamam
Ayse-38 Sinem884488 amin canm amin cümle evlatlari bağışlasin . Sanada en kisa ve hayrli zamanda tekrar guzel bir gebelik ve saglikli hayrli evlat nasip etsin Rabbim🤲
Morperi Sinem884488 Rabbim size bu acılarınızı unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kolay şekilde en hayırlı zamanda..😞😞
Rumeysa10 Sinem884488 rahim ağzı yetmezliği vardı bide çok sıkıntılı dönemler vardı aşırı sitresli zamanlar geçirdim sancım oldu midem bulandı birden öyle suyum geldi
Rumeysa10 Sinem884488 iki kaybımdan sonra 4 uıl olmadı çok iğne ilaç kuşandık sonra tüp bebek yaptık şanda gebeyim darısı sizin başınıza inşallah 🥰🥰
gamzelinaz Sinem884488 rabbim once sabır versin insallah. Insallah en hayırlı zamanda kucagınıza saglıkla evlatlar verir, çektiklerinizi unutturur. Patoloji sonucu ne diyecek bakalım, Rabbim şifa versin, güzel haberlerinizi alalım insallah
Sermec27 Sinem884488 inşallah bunu kucagıma almayı nasip eder rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah bizleri 🤲