Irmakayla Kızlar 1 hafta oldu birden bire çarpıntım başlıyor sanki boğazımda atıyor midem bulanıyor 15 dakka sürüp duruyor yaşayan varmı bu durumu martın 15 de kontrolüm var
ysmn_kck17 Irmakayla Gebeliğimin başından beri yaşıyorum hatta kan verdim tiroit mi kansizlikmi diye değerler normal çıktı . Çoğu gebelerin yaşadığı bir durum valla geldimi gitmiyor da .
Y-123 Irmakayla cnm bende oluyordu doktorum bazı hamilelerde olabilir dedi hatta ben kalp doktoruna bile gittim hiçbir sıkıntı yok dedi
Psy16 Bende aynı durumdayım dışardan bile görünüyor eşim kalbin boğazında atıyo resmen diyo bende hemen uzanıyorum derin nefes almaya çalışıyorum vs ama en az 10 dk sürüyo
Irmakayla Psy16 eşim de bugün tuttu ne oldu allah aşkına niye bu haldesin dedi birde ben cok iştahsızım 2 lokmadan başka gitmiyor
Busra34ybg Irmakayla oluyor malesef canım 32. Haftadayım ilk haftalardan beri yaşıyorum kardiyolojiye bile gittim bisey çıkmadı
ysmn_kck17 Irmakayla yok canım merak etme zaman zaman nefes darlığı bile cekebilirsin . Zararlı birşey görse degerlerinde doktorun söyler. Ama ben kendimi rahatlatmak için kan verip baktirmistim . Sende teklif et için rahat etsin .Doktorum birşeyin yok çok normal diyordu zaten de benim pinpirikligim .
Selocan59 Irmakayla yok cnm bu haller normaldir korkulacak birşey yok içini ferah tut derin derin nefes al zamanla nefes daralmasıda çok yaşanacak
Busra3509 Benimde agzımda atıyor resmen kalbim Basından beri cekiyorum 24 hafta oldu hala gelisme iyilesme yok Nabzım en düsük 100. Bazen 140.150 bile görüyorm. Basımda bi agrı var sallantı hissi Sürekli sallanıorm Bideee bu kalp carpıntısı bir bitmedi
027033 Busra3509 canım benim hem basımda hem göğsümde oluyor her türlü sallanıyorum yatakta sanki havada gıbıyım surekli sallamıyorum gectimi sizin benimde çok carpıntı ve ritim bozukluğu var ilaç içiyorum nafile
Cilekkz-22 Busra34ybg aynen öyle bende gittim kardolojiye ultrason bile çekildi kalbime doktor gebelik belirtilerindendir dedi gönderdi be
Busra34ybg Irmakayla hiç korkma 150 160ları gördüm bide panik atak var bende kaç gece acillik oldum saymadım bile kalbim duruyor diye
Busra3509 Irmakayla ben dogum esnasında böle kötülescem kalpden diye korkuyorum Panik bendede cok. Agzımda atıyor resmen kalp ya
Busra3509 Kereminannesiiiiiii Belok suya ilaç verdi ama o da Tansiyonumu çok düşürdü için kullanamıyorum