Basimin belâsı kabizzlik yuzunden cekmedigim kalmadi bugun be normalden çok daha kotuydu hic gelmedi zeytin yagi ictim sicak suya oturdum inanilmaz bir aci verdi alaturka tuvalete gittim olmadi normal tuvalette zaten olmadi artik ikinmaktan cok az onumden kahverengi leke geldi nasil korktum agladim doktoru aradim fazla ikinmaktan oldugunu normal ama daha fazla olursa haber ver dedi istersen yarin da gel dedi bide dubalac surup verdi leke ise soyle gordum idrarimi yaparken kafami egip baktim oyle kahverngi leke akıyor gibi geldi ama ayaga kalktigimda idrarle karistigi icin klozette yok tu demekki cok minnak gelmisti kabizlik icin o surubu ictim iki yemek kasigi birden ic demisti doktorum ictim ve iyi geldi simdi yemek yemeye cok korkuyorum en son sabah yedim leke ise gelmedi baska idrare ciktim kac kez gelmedi yani cok şükür biseyim yok bebegimde tekme atiyor ama cok korkuyorum basina boyle bisey gelen oldu mu bebeğine zarar vermismiyimdir ama ikinma istemsizce oldu resmen ikinirken titriyordum nefret ettim su kabizliktan migdenizi bulandirdiysam özür dilerim 😔