Burcinisp88 ElaCAN07 2 arkdasımda çok kullandık biz dediler. Ben hiç bilmiyordum öyle bi ürün olduğunu valla. Bakalım. Kullanacak mıyım ihtiyaç olacak mı göreceğiz 😀
ElaCAN07 Burcinisp88 🤣 valla işe yarıyor diyen de var yok diyen de anlamadım ki🤗😂 ama sıcak tutması ve doğal olması yönünden mantıklı gibi de
mercimeginanne ElaCAN07 içindeki kiraz çekirdeği torbasını fırında ısıtıyormuşuz öyle kullanıyormuşuz kutuda öyle yazıyor
MervErdo Bence şimdiden alma bebeğin çok gazlı olursa denemek amaçlı al derim çok da lazım bişey değil sonuçta
ElaCAN07 MervErdo valla sabah annem aklıma soktu🤣 teyzem torununa kullanmış gazı olmadı demiş o da faydası varsa alalım deyince kararsız kaldım🤦🏻♀️
halitefe ElaCAN07 arkadaşım verdi bana kendi bebeğininkini ama bilmiyorum o çok işe yaradığını iddia ediyor
ElaCAN07 halitefe 🙈 umarım işe yarar da ☺️Gazlı olmasınlar da gerek de kalmasın Keşke hiç gazsız çocuk da zor gibi
halitefe ElaCAN07 evet ya valla gazlı olursa herşeye umut bağlarım muhtemelen bırak kiraz çekirdeğini😅😅
halitefe ElaCAN07 bebeğe görede değişiyor durum galiba ama şu kemer şeklinde olanın fiyatı e bebekte baya uygundu sanki onu alıp deneyebilirsin