ElaCAN07 Kiraz çekirdekli ürün alan ya da kullanan varmı aranızda faydası oluyor mu ki gaz icin yastık, bel kemeri, reflü yatağında olanlar var hangisini tercih etsem acaba 😕 kararsız kaldım
Hafise ElaCAN07 önceden kiraz çekirdekli leyler falan yoktu ama tercih meselesi cok pahalı ben almayacam o yüzden
mercimeginanne ElaCAN07 bel kemeri aldım e bebekten. Bir sonraki gitmemde de patiğini alırım die düşündüm 🙈
ElaCAN07 Hafise 30 TL ye felan e bebek de yastıkları bel kemerleri var ama 🤦🏻♀️ İşe yarıyor mu bilmeyince 🙈
ElaCAN07 Emybl 😂 valla yarıyor diye teyzem söylemiş ben de kararsız kaldım alacaktım baktım 🤦🏻♀️Karar da veremedim
MihricanA ElaCAN07 Ben kemeri aldim uzun süre karnını sicak tuttuğu icin gece uykularını rahat uyumaya başladı gaz sancısından zorlaniyodu 40 günlüğüz takınca rahatlıyor gerçekten reflu yatağını da kullanıyoruz cok pahalı seyler değiller kemeri 30 tlye almistim
eminenura ElaCAN07 arkadaşımın kolik bebeği vardı ve gaz sancısına çok iyi geldiğini söylemişti kemerin kuzum🌸
mercimeginanne ElaCAN07 şöyle düşün sıcak su torbası bizi nasıl rahatlatıyor eminimki onda da işe yarıycaktır. Zaten 25₺ ye mi ne aldım e bebekte. Nelere veriyoruz o 25₺ yi. Tabi inş gazsız bir bebek olurlar işe yaramasından ziyade 😂
ElaCAN07 mercimeginanne ısıtıp falan mı konuyor acaba direk mi bağlanıyor 😕 valla çok şeye veriyoruz da çok seçeceği var ya patik yastık bel kemeri yatağı en iyi sonuç hangisindense onu alayım dedim ama kemer daha iyi sanki 🤣
Leylaalin Reflü yatağı aldım onun içinde kiraz çekirdeği var bide çorap aldım bakalım ise yarayacak mi trendyoldan almıştın yorumları gayet güzeldi herkes memnun kolik bebisler olmasinlarda insallah
mercimeginanne ElaCAN07 içindeki kiraz çekirdeği torbasını fırında ısıtıyormuşuz öyle kullanıyormuşuz kutuda öyle yazıyor
Leylaalin ElaCAN07 gaz çekirdeği patiği sevi bebe markası Gaz giderici reflü yatağı da sevi bebe markası kumaşı güzel iki ürünün de fazla pahalı bi şey değiller