[silindi] Sevalko kesinlikle ya eşim de sırf bu yüzden istemiyor Asil ismini .. geleceğin eymeni gibi diyor 🤣🤣
BUSRA_27 Semashbl şu kayınbaba yada kaynana ismini koymaktan hiç hoşlanmıyorum bizdede var öyle birşey 😕
arzumrt BUSRA_27 hiç sevmediğim şey niye karışıyorlarsa.. bizde de öyle bir durum oldu hatta kaynanam trip attı koymucaz diye Allahtan eşim diretti aileden kimsenin ismini koymucaz diye yırttım😂
Semashbl BUSRA_27 bizde zorlama yok çok şükür ben eşim için koymak istedim hatta eşim bir kez sormadı bile koyar mıyız diye sağolsun ailesi de asla öyle bir şey demedi ☺️ ama zorlama gibi bir durum olsa inadına koymaya bilirdim 😁
arzumrt Tugcedogru Bizim oğluşumuz Yaman olucak💙🥰 Yavuz,Yağız,Uraz,Kenan,Kıvanç isimleride hoşuma gidiyor😍
Aysglarslan Tugcedogru cinsiyetimiz belli değil ama Oğlumuz olursa ismini **OKYANUS ALP koymayı düşünüyoruz.kulağa çok hoş geliyor öneririm ♥️👼🏻
Bibebisgordumsanki Ygmr89 Ömer gibi eski ama eskimeyen isimleri bende cok beğeniyorum bahgj güzel olsun omerinizin ☺️ yakinimda olmasa asla isim aramazdm direk omer koyardm bende
Gizberkk Tugcedogru Allah’ın izniyle mayısta oğlum olacak ismini Asil koyacağım 💙 anlamı bile ortada çok güzel bir isim bence ☺️