Serdardilan Bnmki ilk oğlumun Adi serdar ikinciye gebeyim 1 ayım kaldı oda erkk onunda adı muhammed mustafa olacak inş kısmetse 🥰
Lamia53 Cesrabkn kayra oğlumun ismi kesinlikle huyu da güzel anlamı da Allahtan gelen lütuf hediye çok severek verdim ismini
Aysenur-34 Dilaraa06 Lamia53 kayra ismi eski türk mitolejisine göre Tanrı demekmiş önerilmiyo diye biliyorum
Mdnyldz Tugcedogru oğlumuz olacak ismi de Allah izin verirse “𝐀𝐡𝐥𝐚𝐬” olacAk♥️.‘Saf, halis,.İyi yürekli, temiz kimse’ demek.
esratalha Mdnyldz bu ismi aşırı beğenmiştim. Ama eşim de dahil herkes telaffuzu zor dedi 😢 '‘Salih Yekta’' olucak sanırım 💙
karanfilll Mdnyldz ismini ne koycaksınız okunmuyor tırnak içinde çarpılar var .bende mi öyle gözüküyor acaba merak ettim.
Anneci61 Bizde henuz cinsiyetimizi ogrenemedk dhaa ama erkek hissediyorm ben eger erkek olursa ASİL ❤ koycaz naspse😊
Sevgi1907 Onat biz sadece berkay dusunduk onuda esimin yigeni istedi diye o isimde karar verdik suan kollarimda olması bile huzur verici
Onat Sevgi1907 maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün❤️Berkayın anlamı çok güzel bende kucağıma almak için sabırsızlanıyorum🥰
[silindi] Sevalko kesinlikle ya eşim de sırf bu yüzden istemiyor Asil ismini .. geleceğin eymeni gibi diyor 🤣🤣