Umfa Bittercikolata belki kişiden kişiye değişiyodur ama ben mutfak önlüğünü bağlayamiyorum saçımı düzgün toplayamiyorum ve mutfak dolabından bı şeyler alamıyorum 😄 bugün ikinci gün inşallah geçer akşama doğru
Busclk 333ymomm bugün tam 19 haftalık🥲 hareketlerini hissediyorum özellikle çok acıktığımda ve yemekten sonra. Hiç mide bulantısı falan da yaşamadım zorluk çıkarmıyo bana pipilikam🥸
333ymomm Busclk Maşallah çok şanslısınız, benim 14.haftaya kadar mide bulantıları devam etti ama geçti çok şükür 🤲
333ymomm Msde_srds biz de erkek bebek bekliyoruz, 16.hafta da cinsiyeti erkek dediler ama yarın detaylı ultrasona gireceğiz bizi şaşırtmaz umarım 😂
idilnaz Bizde 19+3 olduk 21 de ayrıntılıya girecez inşallah progestana rağmen hem lekelenmem devam ediyor hemde adet olacakmış gibi sancım var çok azda Bi kanama alanı gördü doktor o yüzden tedirgin geçiyor🙄
333ymomm Busclk çok şükür daha iyi geçiyor ☺️ inşAllah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
dmldkc__ Mom77788 Mom77788 merhabalar biz de 19+4 günlük olduk bugün 🙈🥰 3 gün önce ilk kez hissettim çok heyecanlı bir durummuş ağladım 🙈 artık her gün pıt pıt tekmeler atıyor oğluşum ♥️
Kayraninannnesi 333ymomm yaaa bende 20+2 bizimde yarın detaylı ultrason randevumuz var çok heyecanlıyım 🤗