Karadeniz61 Bime gelecek olan küvet setinden almayı düşünüyorum. Duş esnasında plastik kalitesi bebeğe çok zarar verir mi, pahallı da alsam plastik kalitesini bilemem
esraizmirli Karadeniz61 ben şoktan almıştım gayette kaliteli valla öyle dandik bişey değil merak etmeyin yani gayet kullanışlı e bebekten file alacam sadece ☺️
Meral0203 Karadeniz61 bende bim den almistim 5 yil once ben yiygenim simdi 2 cocuguma kullancm ne gibi bi zarari olabilirki alt tarafi banyo yaptirilck
dorugunannesi34 Karadeniz61 bimden almıştı yengem altı bı zaman sonrası tipasi deliniyor halıyı ıslak görmüştük benim tercihim e bebek
Tuba18 Karadeniz61 bime gelecek olan küvette gördüğüm kadarıyla filesi de var ayreten file almanıza gerek yok
Karadeniz61 esraizmirli filelerin boyları var mı peki geçen ebebekte indirimdeydi alamadım küvete olmaz diye 🙈 bizimki standart tip küvet bence 😁
Ysfsltn esraizmirli e bebekte sevi bebekte filelerde indirim var kaçırmayın bence aldım bende siparişin gelmesini bekliyorum🤗
Mhr13 esraizmirli e bebekte sevi brbrnin desenli filesi var canım ben ordan aldım tam uydu hatta şuan indirimde
Karadeniz61 Meral0203 plastiklerde kalite kalite, hafif sıcak su eklenecek soğuk su olsa tamamda.. sıcakta plastikler etkilenebiliyor ondan kararsız kalmıştım ama zaten filede olcağı için bebek pek birşey olmaz
Gulsumm32 Bimin bebek ürünleri güzel mi 26 sına gelcekmis bi kaç bisey almayı düşünüyorum erkenden gitmem lazım yoksa kalmiyor
Karadeniz61 Gulsumm32 egosu tavan olanlar hepsi aynı kalite der ama elbet fark vardır 😂 bazı insanlar hiç birşeyi kabul edemiyor sonuçta minnacık canlar.. kalitesiz olmasını istemeyiz☺️ Kalite konusunda benimde tecrübem yok ne yazık ki ilk bebeğim olcak
Ysfsltn esraizmirli evet bende çok araştırdım uyumluymuş zaten şokta satılan küvet ve kovalarda sevi bebeye aitmiş