Eylul58 mucizemi_beklyrm Belki durur, sonuçta nişansa gelen eğer, doğum hemen başlamayabilir de Allah bilir orasını 🌸
Mumyy mucizemi_beklyrm akıntı gibi ama içerisinde hafif açık renk kan da var gibiydi mukuslu idi sümüksü bir yapısı vardi
EMerve mucizemi_beklyrm Düzenli ağrıysa görünmenizde fayda var. Bende de aynı durum oldu, acı eşiğini bilemiyoruz bir de ilk gebelik olunca 🤔
mucizemi_beklyrm EMerve evet bende ne kadar ağrı yaşıyorum onu merak ediyorum bakalım sabah nst de ağrı çkacakmı
Kybusr mucizemi_beklyrm nişanınız gelmiş bu doğum başladı değil doğum yakın demek oluyor ben nişandan 4 gün sonra kucağıma almıştım sağlıkla gelsin inşallah
mucizemi_beklyrm Tugceonur yok ne arttı ne eksildi belimden alt tarafa ince agrılarla günü bitirdim ama akşam bebek çok kasılıyordu. Doğurmadan sabahı edebilsem🙈🤭😁😁
mucizemi_beklyrm Kybusr açılma olmadı çatı muayenesinde 2 parmağın ilk boğumu anca girebildi bebeğin kafası zaten vurdu eline bende çok net hissettim ve acil sezeryana girdim
mucizemi_beklyrm Hatunlaaar ben pazartesi kontrole diyerek gittim meğer bebiş kanala girmiş ama açılma da yoktu acil saat 15.00 gibi sezeryana aldı şükür kavuştuk darısı isteyen dileyen bekleyen herkese nasip olsun 🥰😇😊