Zzeynep1 Kızlarr yumurta çok önemli ama haşlanmış yumurta yiyemiyorum, omlet yerken tiksinmiyorum illa haslayıncamı yemek lazım😐 ?
3prensesannesiii Zzeynep1 öyle de yiyebilirsin canım istersen yumurta salatası da yapabilirsin haşlanmış yumurtayı öyle yiyebilirsin belki hem çok faydalı
mucizemi_beklyrm Zzeynep1 bende senin gibiyim yumurtanın kokusu hamilelik öncesinde de hiçç sevmezdim. Şimdi sadece biberli domatesli bool peynirli omlet olarak yiyebiliyorum
Mimartezeanne Zzeynep1 ay hayır valla şuan okurken bile fena oldum ben asla yiyemiyorum haşlama 37. Haftamdayim artık sona geldik nerdeyse hep başka başka şekillerde yedim yumurtami olmayınca sakın zorlama çok zorladım haşlama yemeyi şimdi de tiksindim acayip şekilde
paradiseeeeee Zzeynep1 papatesli salatası gibi hapsan limonlu biberli içine kat haşlanmışı öyle ye belki yiyebilirsin. Çocuk için haşlanmış çok önemli kilo aldırıyor
Bsmlh Zzeynep1 suyu kaynat üstüne yumurtayı kır az tuz ekle pişir bak hem tadı degısık gelecek hemde haşlama yumurta olacak hemde kalorisi gitmeyecek dene canım
MirsT Yumurtanın her çeşidi sizin gibi midemi bulandırıyordu hem de gün boyu ama çözümü içine maydonoz , patates falan katıp kırarak buldum en azından rahat yutabiliyor insan
Ays0 Aynı ben. Yumurta kokusu, yeme düşüncesi bile iğrenç geliyor ki doktorum değerlerime göre günlük 2 yumurta kesin dedi 😣
8899ilknur Zzeynep1 canım ben başından beri ağzıma süremedim yumurtayı 34+ olduk hala öyle. Onun yerine içerisine yumurta katılan kek kurabiye yumurtalı ekmek vb karışımlar olarak tüketebiliyorum anca. Doktorumda öyle söylemişti zaten bu arada bol bol yoğurt tüket ama süt içmeyide ihmal etme bence🥰
Littlespy Zzeynep1 ben menemen yaparak yiyebiliyorum bir tek maalesef onu da hergün yapamıyorum 🥺 8+2deyim vicdan azabı çekiyorum yiyemediğim için. Eskiden aşırı severdim şimdi midemi bulandırıyor 🥺
Lokumcuk Littlespy o haftalarda mide bulantım oldugu için doktor zorlama ilerleyen haftalarda yersin demsti bulantım geçince günde 2 yumurtayla devam ettim hala ediyorum 30. Haftadayım cok sükür
Esosun Zzeynep1 ya ben artık yumurta görmek bile istemiyorum 😂 adı bile tiksinti veriyor artık çok yedim heralde
ugur_asaf Zzeynep1 malesef bende aynı senin gibiyim,yumurtadan o kadar tiksindim ki 😩 ama yine de mecburen her gün iki tane haşlanmış yumurta yiyiyorum bebeğe en iyi o şekilde yarayıp kilo aldırıyormuş çünkü doktor tavsiyesi böyleydi çünkü.
hm35 omlet yapabilirsin ilk aylarda bende zor yiyordum. lorlu, kaşarlı, patatesli, taze soğanlı omletler😂 çeşit çeşit yapabilirsin tadı daha az gelir sadece iyice pişsin
MucizeAnnesii Zzeynep1 ay canım ben günlük 2 tane yiyorum . Başta zorlandım . Şuan alıştım 👀 son 3 ayım dayanacağım 😀
ymc0355 Zzeynep1 haşlanmış yumurtaya zeytinyağı tuz karabiber pulbiber kekik gezdir hiç kokusu gelmiyor canım ben de kokusunu böyle bastırtıp yiyorum