Kizlar arada sag yanima girip çıkan boşluğunda bobr3gjm arasi giden siddetli agrim oluyor yarim saat kadar surup geçiyor ama cok siddetli dun gecede sol tarafımda oldu ayni sekil sizlerde olan varmi yaşayan nedir bu ağrılar arada gelip giden bobrek taşı diyorduk ama simdi sola gecti
Bobrek agrisi
Dygkeser ilk hamileliğimde şiddetli geçmeyen bi ağrı yaşadım böbrek taşı çıktı ve böbrekte büyüme başladı kendi kendine 1 ay sonra geçti ama çok ağrım oldu 🥺
Melegimveben arada bi gelip gidiyor canim tas obur böbreğede gecti dogum sancısı gibi sanki sürünüyorum agridan yatim saat peki doktora gittinmi ondan ne dediler
Dygkeser bende düşük yapıyorum sandım acile falan gitmiştim calpol iç şuan bişey yapamayız demişlerdi calpol içtim ağrımı o hafifletti bi süre sonrada kendi kendine geçti
Melegimveben bebege zarari olmuyor dimi kac haftaliktin ozaman
Dygkeser taş yada kum döküyosundur muhtemelen bende dr oldu ğrolrjş takip edelim yapılacak pek bişi yok dedi bol bol su iç canım sakın aksatma bizi su kurtaracak 💙
paradiseeeeee korkuyorum bisi olur diye canim iste doktora sormam lazım benimde ama iki bobrektemi ya
Dygkeser inan hatırlamıyorum 2,5 yıl geçti aradan🙈 ama doktorum bunu önermişti yinede tabi doktora sorun ne içebilirim diye