Minnosunannesiii aramızda bir hafta var bizimde oğlumuz olcak☺️
bizde 2.5 yıllık evliyiz. Ne bende nede eşimde sorun vardı ama ne yaptıysak bebek olmadı olmamıştı..
benim eşimde hep il dışında işi gereği, eşim sadece sprem testi yaptırırken ben internetten sağdan soldan duyduğum tüm testleri yaptırdım hiç bir sıkıntım yok.. eşimin geldiği zaman doktora gidip yumurtlama takibi yaptım, ovulasyon testi kullandım yok yok olmuyor.. hiç bir sıkıntım yokken bana kusurlu gözle baktılar.. kusurlu olsam ne olcak sanki herşey allahtan sonuçta..
en son 21temmuzda doktora gittim(son adet tarihim) doktor eşin gene gitcek zamanın yok olmadı tüp bebek veya aşılama yapalım dedi. Bu ay sağlıklı yumurtlama olmaz geçen ay yumurtan çaTlamamış dedi. Bilseki iki aydır eşim yok çatlasa ne olcak 😒Aşağıda annem bekliyor pandemiden sebep içeri almamışlardı. Benim rengim bembeyaz olmuş şok halindeymişim ve sonrasında birden ağlamaya başladım anlattım olanları..
bundan sonrasında kafamda tek şey para biriktircez eşim geldiğinde aşılama yapacağız.. eşimin de bir yandan sigorta borcu var kazancıda sıkıntılı ama bebek için altın bozarım düşüncesindeyim
derken adet zamanım geldi gelen giden yok.. test yaptım çıkmadı gene zaman geçti gelen giden yok.. evde de test kalmadı.. ovulasyon testi ile test yaptım kıpkırmızı iki çizgi.. heralde gene yumurtlama zamanım dedim🙈 instgramda birgebeningünlüğüne yazdım meğersem bebekmiş🤩
kan testi yaptırdım evet hamileyim.. ama bir sorun var ogün akşamı kanama yaşadım.. doktora gittim kese yok kanama var. Doktor sağlıksız gebelik olabilir vücut onu atmaya çalışıyor olabilir dedi. Progestan kullandım yattım. Gene gittim doktora kese var bebek yok.. kesem de kusurlu.. derken bizim oğlan gözüktü ama 3 ay kanama yaşadım..
tam rahat ettim derken detaylı ultrasonda bebeğin sağ odacıkta genişlik varmış.. doktorum bana bir dünya test yaptırdım amniyosentez yaptırdım.. o sıvı ile birde enfeksiyona bakıldı.. doktor eğer enfeksiyon varsa bebeği alcaz dedi.. içimde bebek hareket ediyor sağlıklı… ogünlerim tam zehir gibi geçti.. 5. Ayımdayım daha hiç eşimi görmemişim sıvı alındı eşim yok annemleyim.. annemde kalıyorum.. eşimle konuşurken ağlıyorum annemden saklıyorum oda üzülmesin diye.. derken allahıma şükür hepsi temiz çıktı..
en son gebelik şekerim çıktı oda kesin bunca strestten sebep bence.. bebeğim iyi olsunda ben beslenmeme dikkat ederim..
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize