Bade16 canım öyle kendini korkutma doğum anı gelip çatınca Allah öyle bi yardım ediyorki dirayetinle sancıların acıların üstesinden geliveriyorsun 😌🌸 bebeğini düşün ona kavuşacağın zamanı düşün normalde olsa sezeryan da olsa ikisininde kendine göre ağrıları var tabi ama önemli olan hayırla sağlıkla kurtulmanız sonrasında ertesi gün unutuyorsun bile o ağrıları hiçbişeyin kalmıyor emin ol🥰 bende ilk gebeliğimde böyle kendimi çok korkuttum canım tatlı derdim saçma sapan doğum videoları izleyerek kendimi etkilerdim vee daha çok korkardım 🙄🤭 ama sonra dedim kendi kendime eskiden kadınlar nasıl doğum yapıyormuş hastane yok doktor yok iğne yok ilaç yok kendi başlarına orda burda evde bahçede tarlada o acı içinde falan diye düşünürdüm ben ananem kendi kesmiş hep çocuklarının göbek bağlarını mesela bak çaresizlik işte 🤷🏻♀️😪 ama şimdi öylemi bak çok şükür adım başı hastane var doktorlar var iğnesi var ilacı var yani şuan o kadar şanslı ve rahatız ki en az minimum ağrı acı çekmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar yani o yüzden sende bu şekilde düşünüp kendini rahatlatabilirsin 🌸😌 hep güzel düşün güzel olsun normal yapmışsın sezeryan olmuşsun hiç önemli değil benim ilki normal olmadı maalesef öecburi sezeryan oldum şuan 31 haftamdayım ve ikinci sezeryanımı bekliyorum Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah🌸🤲🏼😌