Tugceonur Cennetulmeva Devlet hastanelerinde de ()anne bebek dostu sertifikası )almış hastanelerde böyle eğitimler 30 haftadan itibaren gebelik okulunda veriliyor gittiğiniz hasteneye bi sorun mutlaka size bilgi vericek bi ebe vardır hastanede cüzzi rakamlara bu okullara kayıt olunabiliyor 🌸
Cennetulmeva Tugceonur covidden dolayı eğitimler yapılmaz diye düşündüm ben hep. Oluyormu acaba eğitim? Özel hastaneye gidiyorum nabıcam bilmem
Mervee26 Tugceonur Cennetulmeva covidden dolayı eğitimler yapılmıyor ama Acıbadem Instagram hesaplarını takip edin kızlar. Gebelik eğitimleri oluyor. Mesela 26 Şubat’ta yine var
EZMAG_21 Ya hadi ama getcekten sabahtandr bu postu acyrm meraktan çatlycm artk dogurdu kesin ondan yazamyr biz burda burda catladk kizimla
minikprensesimm Bence kesin doğum gerçekleşti kızlar fırsat bulamamıştır Allah yardımcısı olsun sağlık sıhhat versin insallah kendisine de bebişe de 🥰🙏🏻
Tugceonur Mervee26 benim özel ebem var ben onunla ders alıyorum hanımefendi bilmiyordu iyi oldu söylediğiniz 🌸
Esraarslan Bende suan 37.4 teyım ıkıncı hamılelıgım ılkınde suyum patladı gece hıc bılmıyorum agrı sancı nasıl baslıyo suandada adet sancısı gıbı agrım var ama tuvaletımde var gıbı napsam bılemedm dogurdumu acaba ya cok heycanlı
minikprensesimm Esraarslan canım bi doktorunu ara bence yada acile git ihmal etme günün yakınmış zaten
Esraarslan minikprensesimm bıraz yurudum yıne yattım sımdı cok durucak gıbı degıl zaten 😇 bakalım telasta yapmak ıstemıyorum dahada artarsa hemen gıdıcem ınsallah
minikprensesimm Esraarslan aynen canım kendini dinle takip et rabbim yardımcın olsun insallah 🥰🙏🏻Sağlıkla gelsin kuzucuk 🥰🙏🏻
Mervee26 Cennetulmeva canım hikayelerden karşıma çıktı ama şimdi bulamadım. Süresi geçti sanırım. Acibademsaglik sayfasını takip ediyorum. Tekrar çıkarsa seni etiketlerim.
Buuuuss Tek tek okudum msjları cok heyecanlı ya sanırım doğdu bebek Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bu duyguyu hepimiz yaşarız inşallah 🤲🏻