minikprensesimm Anadolu çok teşekkür ederm kuzum rabbim sağlık versin inşallah bi avazda kurtarsın 🥰🙏🏻
Anadolu Melek_moms 1 saat uyumuşum şimdi uyandım da biraz daha uyuyayım ağrım sızım yok 😅 gece uyumadım dedim uyu bebek emzircen yarın gece dediler 💖
zeyzeyyyy Anadolu ahhhhh ne kadar güzel bir anlatma şeklidir heyecanla mesajlarınızı okuyorummm inşallah bir avazda sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize 😍😍😍❤️
Melikezey Anadolu çok merak ediyorum şimdi nasılsın kaç cm oldu iyiki gitmişsin hastaneye en azından kafan rahat oldu
milena_ Allah yardımcın olsun senin ve seninle beraber doğum bekleyen herkesin 🙏💪🏼 Güzel haberlerle dön haydi.. 🎉
Cennetulmeva Tugceonur ne kadar güzel her kadının ulaşabilmesi lazım biz burda korkularımıza esir olup belki sezeryan olmaya koşuyoruz. Devletn bu sektörede el atması lazım acilen yazık günah vallahi
Tugceonur Cennetulmeva Devlet hastanelerinde de ()anne bebek dostu sertifikası )almış hastanelerde böyle eğitimler 30 haftadan itibaren gebelik okulunda veriliyor gittiğiniz hasteneye bi sorun mutlaka size bilgi vericek bi ebe vardır hastanede cüzzi rakamlara bu okullara kayıt olunabiliyor 🌸