AslhanDzenli anne_adayiii Haftaya da göremezsek alttan bakıcaz dedikten sonraki hafta duyduk kalp atışını ama baktırmayacaktım zaten düşük riskine neden olabiliyormuş çoğunlukla.
AslhanDzenli anne_adayiii Nokta gibi birşeydi önce çok cılızdı zaten kalp atışları sonraki hafta daha da fazlaydı sonra da herşey normale döndü zaten
Irmakcan Kızlar ben 7 haftalık hamileyim ama kalp atışını göremiyor doktorum haftaya tekrar çağırdı başlamamışsa kürtaj yapacaklar Aranızda böyle olan varmı
Mnvver Nesliserhat 5 haftalıkken kalp atışı duyulmuyor galiba bende ilk hamile olduğunu ogrendigimde 5 haftalıkti 2hafta sonra tekrar gel kalp atışını Dinlice demişti doktorum
bbegim Benimde bu uygulamaya göre 6+2 gösteriyodu adet tarihime göre yani dün doktora gittim 7 haftalık dedi bide çok az kalp atışı duyuldu bi hafta sonra gel daha net duyarız dedi ama normal mi
ElizKuzey Nesliserhat kuzucum merhaba panik yapma bende 5+6 da karından bakıldığında sadece kese vardı, ne bebek ne kalp atışı yoktu o yüzden endişe etme ben 6+6 da hem miniği gördüm hem kalp atışı duydum sabır dua 🤲🏻🌸 inşallah duyacaksın sende ☺️
Huriyeolgn Nesliserhat ben 5. Haftamda keseyı bıle gorememıstım ne alması bence baska bır doktora gorunmelısın canım ben 7. Haftamda duydum daha gec duyanlarda var
Drf AslhanDzenli canım merhaba benimde kalp atışı yok ve 3 doktora gittik 3 ü de yok dedi adetime 8+4 ama ulrasyonda 6 +1 çıkıyor geçen hafta gitmiştik kalp atışı var dedi doktor küçük diye duymadık ama bu hafta 3 doktor bir radyolog hepsi yok dedi her biri de ayrı bir tarih çıkardı dün kürtaj dediler yapamadım bugünde kürtaj için gittik yine yapamadım
Vedatsehnaz Nesliserhat canim daha küçücük ben bebeğimi kalp atışını 11 haftada duydum o yüzden panik yapma korkma biraz daha bekle yada doktor değiştir
Salandozlu Nesliserhat canım çok küçük henüz ben 5. Haftada sadece kese görmüştüm bence kendimi üzme oluşur inşallah
Poyraz_basak Nesliserhat 7+4 te duyduk biz kalp atışı ddaha çok erken içini sıkma Allah’ın iziniyle duyulur ins
Elf_ars Nesliserhat doktorun neden öyle dediğini anlayamadım ama sat a göre mi 5+3 ? Ben sat a göre 5+4 iken gittiğimde kese vardı içi boş kalp atışı ve bebeğe dair hiç birşey göremedik . Bugün 6+6 da kalp atışı duyuldu
Tugcekkkkk Nesliserhat hımmm doktor böyle dediyse muhtemelen bebeğin yolk sacını görmemiştir. Yolk sac görünseydi 8.jaftaya kadar kalp atışı oluyor canım. İnşallah geç döllenmedir ve sonraki gidişinde duyarsın kalpleri