anne_adayiii AslhanDzenli ınanmiyorum 10 hafta nasil sabrettin.. Bende aynı dertten muzdaribim en son 7+4te gittim kese var.. ama kalp atışını duyamayız bebek bile belli belirsiz dedi kendimi yiyorum.. ama kanama vs.. olmazsa bende 10 haftaya kadar beklemek istiyorum 😢
AslhanDzenli anne_adayiii Sabretmekten başka çare yokki benmde kese vardı ama görünmüyodu bide ben kilolu hamile kaldım 87 kiloyla ona da bağlıyorum biraz çünkü karın kısmında yağ fazla olunca net duyulmayabiliyor diye tahmin etmiştim şimdi de doktor zayıflarda cam gibi görünüyor bebek kilo fazla olduğu için daha az net görünüyor diyor . Duyarsın Allah’ın izniyle 🙏🏻
KezibanUan Nesliserhat canım senin dediğin haftada ben keseyi görmeye gitmiştim sadece doktorda 7- 8. Haftada kalp atışı için gel ultrasondan o haftalarda duyabiliriz demişti. Vajinal ultrasondan en erken kalp atışı duyulur onada gerek yok sen bekle 🙏🏻🙏🏻
anne_adayiii AslhanDzenli bu konularda cok tecrübesiz olduğum icin soruyorum kusura bakma.. bebek göründüğü an kalp atışı duyuluyor dimi ? Çünkü bende kesede bebek görünmüyor.. Daha doğru belli belirsiz dedi doktor.. birde alttan bakılmasını önerir misiniz ?
rileyss Nesliserhat başka bir doktora daha gidin mutlaka bence. ben 7+3 gibi bir tarihte kalp atışını duymuştum
Ozlem1 Nesliserhat o haftada zaten kalp atışı olmaz canım benim 7.haftada duyuldu kalp atışı. 6dan sonra duyuluyor zaten kalp atışı. İçini ferah tut
Ozgenur48 Nesliserhat canım ben de 5+3 te gittim keseyi gördük sadece ..bugün de gittim doktora 7+1 deyiz yine duyamadık kalp atışını ama ekranda pıtır pıtır atan birşey vardı..telâşlanıp sıkma canını sen .. doktorunu değiştirme imkanın varsa da değiştir bence .. ne hakla senin moralini bozabilir kalp atışı için zaten erken ..ayrıca bir sorun varsa senle paylaşmalı.. hayırlı doğumlar olsun iyi günler dilerim ..😊
AslhanDzenli anne_adayiii Haftaya da göremezsek alttan bakıcaz dedikten sonraki hafta duyduk kalp atışını ama baktırmayacaktım zaten düşük riskine neden olabiliyormuş çoğunlukla.
AslhanDzenli anne_adayiii Nokta gibi birşeydi önce çok cılızdı zaten kalp atışları sonraki hafta daha da fazlaydı sonra da herşey normale döndü zaten
Aniakbulut Nesliserhat bizde 6+5te alttan muayane ile kalp atisini duymustuk.. biraz bekleyin hemen oyle alma konularina girmeyin lutfen
Ebubekir Nesliserhat merhaba canım ben de aynı durumla karşılaştım ilk gittiğimde sadece kese var kalp atışı Yok dedi doktorum on gün sonra gel Yoksa yine kürtaj olacaksın sesi ama gittiğimde kalp atışını duyduk ilk zamanlarda kalp atışı olmuyo sanırım stres yapma Allah'ın izniyle duyarsın kalp atışını❤️Hayırlı olsun şimdiden
Yesimmm93 Nesliserhat 5+3te kalp atısımı olurmus ne şuursuz bi doktor ben hiç o haftada kalp atısı duyanı görmedım bende 6+4ee duydum 5+3 falandı keseyı gördük hatta doktor çok erken kesede oluşmamıs olabilir ama hadi bakalım yinede demişti sakınnn canını sıkma bebişinin kalp sesini duyacaksın ama bi daha o doktora gitme sonuçta stresten uzak durmamız lazım böyle insanlar sayesinde daha çok stres oluyoruz
Betultaskin Nesliserhat 5+3 de bizde sadece keseyi gördük ve kalp atışı için pazartesi tekrar çağırdı 6+6 olucaz bi ihtimal duyarız dedi, Canını sıkacak hiç birşey yok benim ilk gebeliğimde 9. HAftada kalp atışı olmadığı için sonlandırdık Şuan çok erken birşey demek için
cito83 Nesliserhat ya nekadar sinir oluyorum bukadar rahat konuşan doktorlara ne alıyosun hemen nasıl söylüyosun karşıdakinin insan olduğunu unutuyolar 5hafta 3 günde doktor beni keseyi görmeye çağırdı kalpten bahsetmedi bile 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı yoksa alırızda demedi yoksa ozamanan söylersin şimdiden niye stres
Aysenuroz Ben 8 haftalikken gittim kalo atisi duyuldu bence 7 8 haftalikken git daha net duyuluyor kalp atisi 2 hafta daha bekle
Haticeee1 Nesliserhat canim daha cok erken. Bende 7+3 te falan gordu, ama cok yavas atiyor dedi. 4 gun sonra tekrar gittim yine yavasti. 11 haftalik olduk, masaAllahi var suan 🤗 Korkutma kendini, bekle biraz daha sure ver