mervedefne Nesliserhat cnm daha çok küçük telaş yapma benm 6+3 de duymustm kalp atışını 7 haftada bile duyan oluyor korkma içini ferah tut 😊 bişey olmaz Allahn izniyle
1072PINAR Nesliserhat yok ya ben yemin ederim kafayı yiyecem ya bu doktorlar bilmiyor mu kalp atışını geç duyanlar oluyor Burda bir sürü örneği var.sakın üZülme bekle.Rabbim büyüktür.
srnerkln O doktor kafayı yemiş , zaten kesen daha yeni oluşmuştur kalp atışı 6.haftadan 10. Haftaya kadar duyulur 8. Hafta en ideal acilen doktorunu değiştir bence canım .
Pelincekin Nesliserhat bende Nesliserhat Merhaba bende 5+4 günlüğüm yarın kontrolüm var. Üzülme Allah 'ın izniyle bir şey olmaz daha o küçücük. İnternette 6. Haftaya kadar kalp atışı duyulamayabilir diye yazıyordu.
Ensuu Nesliserhat sakin daha çok küçük ben 9 haftalık olana Kadar beklemiştim benim anca kese5+2 gozuktu çok erken
Busrasefa Başka doktora git belki onun aleti kötüdür çok erken kalp atışı için 8-9 duyan var canını sıkma
Busrabnrby Nesliserhat canm benimde ona benzerdi 8. Haftama kadar kesede bile gorunmedi doktor alttan bakmak istemisti baktirmadim kizmisti hatta senn icin tehlikeli diye o yuzden hic belli olmaz canim
Yunusm123 Nesliserhat cnm ben 7+1 haftalıkken duydum kalp atışını panikleme daha erken bekle biraz daha derim
BernaCengizHayatieref Nesliserhat hiç endişelenme kalp atışı bu haftalarda duyulmaz hemen aldırma ole birşey olursa bi doktora kalma İstanbul’da oturuyorsan Maltepe bölge hastanesi var oraya git 1 hafta sonra Merve barboros doktorun ismi
Esraumit Nesliserhat bu ne acele daha yeni kese olusmus allah o doktora akıl versn ben 8 haftanın içinde duydum
Merveozcelikcckl Nesliserhat canım tam seninle aynıyken muayeneye gittim gebelik şüphesiyle 5+3 haftalık gebesin dedi bırak kalp atışını sadece kese gösterdi bana kalp atışı için çok erken
EzgiDilekAta Nesliserhat canım ben 6 haftalık öğrendim keseyi gördü bebek yok boş gebelik kürtaj ol dedi sabırla bekledim 8 haftalıkken gittim bebekde kalp atışıda göründü şuan 17 haftalık hamileym 💪çok erken daha kanaman vs yoksa bekle ve korkma 😘😘😘
Yarenimm Normal çünkü daha erken cnm benim 7 gebeligim oldu 8. Haftalarda karından goruldu bekle stres yapma normal
Havvagcr Nesliserhat ben ilk kalp atışını 7 . Haftada duymuştum eğer haftaya gittiğinde duymazsan bile hemen aldırma bekle başka doktorlara da git inşallah duyarsın ama sitres yapma kendine hayırlı olsun canım