Haticeyuce31 Asli2323 ben deli gibi tatli aseriyorum ama gecen hafta ilk defa pizza istedim ama oyle boyle degil gecenin 3 ünde uyandım ve sanki o evde pişmiş gibi pizza kokusunu bile aldim uykuya zor daldım ruyamda pizza gordum gerck sandm kalktim ve bi an mutfağa bile gittim acaba aksam pisirdimde unuttummu bu koku ne diye soka girmiştim yani kokusu bile burnuma gelince sabahi zor ettm resmen yemek için
Haticeyuce31 Asli2323 yedim yedim canim ya eşime anlattm boyle boyle gece acik olsaydı ben sana o zaman hemen siparis ederdim dedi allah razi olsun sabah siparis yerleri açılınca hemen soyledi çatlayana kadar yedim 🤣 kiz bekliyorum canim oğlumda da biseyler canim isterdim ama bu pizza olayından sonra onlar aserme degil herlde bunda delirdim dedim yani
Asli2323 Cgdeem7 canim asermek hamileyken caninin tuhaf ve asiri sekilde Bir yiyecek cekmesi 😊 eyer gercek manasini soruyorsan tabi Yok benim canim bisey cekmedigi icin asermenin ne manaya geldigini bilmiyorum diyorsan o Baska 😂
Qnne123 Asli2323 çok tuhaf bi şekilde ilk karpuz aşırmıştım şimdi dondurma aşırıyorum ve tamda yasak gününde biyerde gidip alamiyoruz😟
Kadze Asli2323 böyle acı ve ekşi bir erik var adını bilmiyorum köyde bizim bahçede var çok nadir denk geliyorum İstanbul’da da dün odkr cnm çekti ki ağzımdan tadı gitmedi resmen netten bulup alsam da o tadı yakalayamayacagimi bildiğim için ananas geveledim durdum
Myfamily [silindi] Ankara’da hamilelere özel manav var oradan şipariş verebilirsiniz Çünkü benimde canım çekmişti çağla orada bulabildik 🤗
Yspnr mavisahinn bnde seftali as eriyorum burda bulmakta zorlanmiyorum gndermek isterim ama kargo ile sorun olur mu bilmiyorum