Gamzeakd Asli2323 oğlumda kıl ayında erik 😋 şimdi kızıma hamileyim şalgam suyu canım istiyor 😅 hergün 1 bardak içiyorum valla dayanamıyorum 😋
[silindi] Asli2323 bir aydır kayısı aşeriyorum iki kere bulduk yedim kesmedi daha da istiyorum bitmiş markette 😔😔😔 bir de yurtdışında kalıyorum düşün 😩😩
[silindi] Valla soruyosun diye söylicem kiraz aşerdim buldum onu ama çağlayı bulamadım 😓😓 hala canım çok ister
Myfamily [silindi] Ankara’da hamilelere özel manav var oradan şipariş verebilirsiniz Çünkü benimde canım çekmişti çağla orada bulabildik 🤗
Lilakus [silindi] kaç haftalıksınız Malatyalıyım ben çıkınca gelir mutlaka doğurmadan gelirse gönderirim size
Bibebisgordumsanki BTSG04 ayy bende ya 20 hafta oldum hala tık yok. Ne hayallerim vardı esime eziyet edecektim aseremiyorum resmenn 😅
Duygus97 Erik aşerdim inşallah okuyunca kimsenin canı çekmez. Ben de daha yiyemedim rüyalarımda yiyorum 😀
Asli2323 Duygus97 kiyamam y’a ben kizimda cok kotu asermistim onu ( erigi)hamileligimde okadar yedimki kizim uc yasinda birdaha ne yedim nede yanindan gectim 😊😊
Semgiz Asli2323 kızımda asermistim ama bu hamileliğimde asermedim hiç 3 aylık olucaz haftaya hiç bir şey çekmiyor canım neden acaba 😀
Csm Ben rüyamda erik pestili gördüm ve ağzımın suyu akmış 🤣🤣 ama yemedim. Aşermeye ben takılmıyorum çok da inanmıyorum, canım hep bişi çekiyor, her çekeni yersem ooooo🤣🤣
mavisahinn Daha bugün aşerdim okadar canım istiyorki ama bulamadık 🤷🏼♀️😢 şeftaliiiiiiiii 🍑 nım nın ağzım sulanıyor 😋