Writebirds Aysun1983 kız niye öyle diyorsun karnabahar candır 🤣🤣şimdi taze soğan fazla uzun oluyor benim bildiğim haftaya göre düşünürsek mantıklı gelmiyor
Writebirds uykusuzbirben hiç sorma uyum sıfır zaten geçenlerde muzduk mesela ama yerli mi yoksa ithal mi cünkü Antalya dayım buranın buzları küçük oluyor çözemedim 🤣🤣🤣
Eski9 Writebirds kız ben bugün markette bir taze soğan gördüm poşete sigdiramadim koydum geri yerine 😁😁😁 ahahah saçma taze soğan nedir
Writebirds SedaCeki ama patatesin boyutu önemli kumpirlik olansa onlar büyük olur doğrudur kızartmalık lar Bi tık küçük olur haşlamalığa değinmiyorum bile, 🤣🤣🤣
Writebirds AybukeA aynen öyle bazı meyveler belirli ama bazıları şimdi ben giresunluyum, ilerleyen haftalarda mısır koçanı varmı bizim oranın mı yoksa başka yörenin mi bilmiyorum 🤷🏻 🤣🤣🤣
Armindia SedaCeki Sonra patatesten dolma bibere düşücek, dolma biberdende domatese düşücek bebek çünkü o bir Benjamin button 😅😅🤣
Eski9 Soe bnm bebis 20 cm olmuş başta su kabağı yazdi sonra havuç oldu 😁😁 20 cmlik havuç tobe ya Rabbim pazı marul falan komik marul var marul var yani hangi marul acaba 😁😁🙈
Armindia Writebirds Bende 3 uygulama var birinde dolmalık biber birinde greyfurt burda ise domatesiz 3 ünün ortalamasını alıp o sebzeyi bulup hesap edersek ….. 😅
ozlemm-sin77 Writebirds bizde daha Cook yeniyiz ama her hafta başı fasulye oluyoruz ertesi gün degisiyo☺️☺️☺️☺️
Fatma098 uykusuzbirben bn 27 haftalığım iri marulum baya fark var bnce yanılıyorlar ya bunu düzeltmekeri gerekiyor
Diillara Writebirds benimde 22 haftada patlıcandan 23. Haftada mısır koçanına döndü mısırın taneleri bile yok yani sadece koçanı 😂😂😂
DenizAlpinannesii Writebirds ben artık umursamıyorum yazan meyveleri kafaya göre sallıyorlar bence 😂 bebeğimin 40 cm’e ulaştığı yazıyor ananas büyüklüğünde diyor 40 cm ananas mı olur 😂