Writebirds Kızlar bişi sorucam 23 bitti çok şükür bugün itibari ile ama şalgam büyüklüğünde diyor e ben patlıcandım bu haftam bitmeden önce, e patlıcan şalgama göre daha büyük değilmi 🤣🤣Ben bu meyve olaylarını çözemedim gitti
uykusuzbirben Writebirds 😀😀 evet baya saçmalık cidden. Benmde 34+5 kavundu 35 olunca marula döndük. Sanki kavun maruldan daha küçük ve hafifmiş gbi 😃 böyle olunca hiç Bi tadı tuzu kalmıyo bu esprinin bence 😏😏
Soe Writebirds bana da domates diyo son gittiğimde (ki üstünden 2 hafta geçti) 17 cm 208 grdı nasıl bir domates o 🤣
Fatma098 uykusuzbirben bn 27 haftalığım iri marulum baya fark var bnce yanılıyorlar ya bunu düzeltmekeri gerekiyor
minikprensesimm uykusuzbirben 😁ay bende çok sasırdım kavundan nasıl marula geçtik bizde 😊ama önemli olan sağlıkları napalım kendimizi böyle böyle kandırıyoruz işte 🥰
Writebirds Soe bende çözemedim benim bu şalgam ın acaba sapı ile birlikte mi uzunluğu hesab ediyordu öyle diyor çözemedim 🤣🤣🤣
Eski9 Soe bnm bebis 20 cm olmuş başta su kabağı yazdi sonra havuç oldu 😁😁 20 cmlik havuç tobe ya Rabbim pazı marul falan komik marul var marul var yani hangi marul acaba 😁😁🙈
Serapveminikleri Dilek58 okadar olmasanız da ondan azcik buyuksunhz 🥰hatta daha da küçük duruyor 23 haftada doğan bebek gördüm ve okadar kucuck ki yani kafası cevizden büyük 🤭
uykusuzbirben Writebirds aynen ya tmm hadi eğlencesine yapılmış bşy ztn anladık ama bari uyumlu bişyler olsaydı 🤷♀️😃
AybukeA Writebirds sanırım meyvenin yöresini de belirtmek gerek 🤣 bana da garip geliyor meyve meselesi hayal edemiyorum bebisi 😅😅
Writebirds AybukeA aynen öyle bazı meyveler belirli ama bazıları şimdi ben giresunluyum, ilerleyen haftalarda mısır koçanı varmı bizim oranın mı yoksa başka yörenin mi bilmiyorum 🤷🏻 🤣🤣🤣
SedaCeki Writebirds benimki patatesken dolma biber oldu hafta icindede yeni haftamiz baslamadan yeniden patates oldu 16+4 olduk bugun.
secondbaby SedaCeki 17+2yim dolma bibere donuyosun merak etme 😂 bu meyve olayi bu sekilde anlamsiz oluyo gercekten 😂
Writebirds SedaCeki ama patatesin boyutu önemli kumpirlik olansa onlar büyük olur doğrudur kızartmalık lar Bi tık küçük olur haşlamalığa değinmiyorum bile, 🤣🤣🤣
Armindia SedaCeki Sonra patatesten dolma bibere düşücek, dolma biberdende domatese düşücek bebek çünkü o bir Benjamin button 😅😅🤣
Writebirds uykusuzbirben hiç sorma uyum sıfır zaten geçenlerde muzduk mesela ama yerli mi yoksa ithal mi cünkü Antalya dayım buranın buzları küçük oluyor çözemedim 🤣🤣🤣