2zlerinannesi C_ongun91 Bizim ailede hiç yok. Teyzem tüp bebekle dördüz doğurdu ama ondan ötesindeki nesillerde falan hiç yok 👀🙈
C_ongun91 2zlerinannesi bu hafta kontrolüm var inş bizimkide belli olurrr bakalım. 8. Haftadayız bizdee
Pregnantttt Okuyorumda ne tatlı ikiz hamişler heppiniz sağlıkla alın kucağınıza 😍 inşallah benimde ikizdir 🥳❣️
ikizgebe 2zlerinannesi ay bi kere bırakmayı denemiştim çok korkunçtu şükür atlattık🙏🏼 Aminnn hepimiz inşallah🙏🏼
NefesDeniz Mavilotta İlk 3 ay banada oturarak duş alma demişti doktorum ben hala oturmuyorum ama artık sorun olacağın sanmıyorum yine danışın doktorunuza..ama dediğim gibi suyunuzu çok sıcak yapmayın buhar oluyordur banyo ve ondan dolayı sizin tansiyonunuz düşüyor gibi oluyor kesin
Kkubboss Gamze122 merhaba koku hassasıyetınız nelere karsı oluşmustu benımde aşırı var 11+4 teyim daha eşimden ve kendi evimden tıksındım annemde kalıyorum sızın ne zamn gecmıstı koku durumunuz 😔
Eylem62 Kkubboss merhaba, ben kavrulmuş soğan ve salça kokusuna dayanamıyorum, resmen fenalık geçiriyorum. Bir de bazen acayip terliyorum ve kendi ter kokuma bile dayanamıyorum. 🤮🤮 11+4 yim ve hala geçmedi 🤷♂️
Gamze122 Kkubboss aynen bende eşimden evden yemek kokuları buzdolabını actırmıyordum kokuyor du sankı herşey bana duş bile alasım gelmiodu şampuan kokusundan 16 haftalarda bitti galba cnm cok zordu evde maskeyle oturuyordum bazen marketlere giresım gelmiyordu o bile benı rahatsız ediyordu cok şükür kı bitti o günler allah yardımcın olsun cnm inşallah biran önce sende atlatırsın şimdi mide yanmalarım oluyor
2zlerinannesi Pregnantttt Bi fotoğrafımı gif’e çevirdim. Google’a jpg to gif yazarsanız websiteleri çıkıyor. Daha sonrasında da buraya yükledim.
Melisaaa16 Cansu101706 salça benim de midemi yakıyor bu ne anlama geliyor yani bebeklerde doğduklarında sorun mu olucak
Eylem62 BaharBall merhaba, ben de tüp bebekle ikizlere hamileyim. Çift embiriyo koyulmuştu, ikisi de tuttu. 12.gun değerim 840 çıkmıştı. 2 gün sonra 4235 e yükselmişti. Hiç belli olmaz. Herşey gönlünüze göre olsun.
Kkubboss Eylem62 off oda çok kötü banada yemek kokuları cok guzel gelıyo ama kendi evımden ve esımden tıksınıyorum 🤮
baharyeto123 2zlerinannesi ahh o günleri asla unutmam herşey 2 katıydı bulantı kusma uyku halsizlik epey zordu asla bitmeyecek sanıyodum ama hepsi geçiyo sonra birkaç ayı çok rahat sonrada bebeler büyüyünce azcık daha zor ama kavuşması muhteşem şimdi benimkiler 2.5 yaşında ❤️ Rabbim sağlıkla kavuştursun herkesi evlatlarına ikiz anneliği çok güzel bişey ve çok eğlenceli 😂❤️❤️