Merhabalar , benim tüp bebekle ikiz çok şükür ( onca denemenin ardından 🙏🏼) bulantılar 7. Hafta başladı ve koku hassasiyeti . Mutfak hele ki buzdolabı tam bir facia . İçine koku alsın diye kahve - vanilya - karbonat- pirinç - nane neler koymadım ki . Biraz işe yaradı . Zaten bulantıdan dolayı sadece kendi yiyebileceğim gıdalar vardı , eşim de benle birlikte diyet yapmış oldu çare yok . Soğan sarımsak 4 aydır Eve girmiyor maalesef.
- Haftamıza girdik daha yeni yeni geçer gibi bulantı . Ne çektim tahmin edersiniz . iki oğluş gelecek Allah nasip ederse 🙏🏼 Benim göbek biraz dışta olduğundan şu an görünür halde çıktı ama henüz hareket hissetmiyorum biraz kasık ağrıları oluyor ara sıra ve çok gergin karnım .
Sabahları aç karnına zofer , gece yatarken 2 prilam dr içtim hep . Naneli sakız şeker gün içinde. Kraker yemekten usandım . Makarna, kaşar ekmek .
Şimdi az bir şey baklagil yemekleri yiyebiliyorum ((soğansız )ben de ilk 3 ay hep dinlendim . Yaş 41 olunca mecburen. Oksapar iğne , prolutex iğne vuruldum her gün . Artı coraspin, şimdi sadece coraspine devam . D vit ve multi vitamin verdi 2 hafta önce . Ayrıca Demire başladık . Progestan kapsül devam ilk baştan beri. Valla analık ilk andan başlıyo , Rabbim tüm gebelere sağlıkla Doğum nasip etsin. Yavrularımız sağlıkla kucağımıza gelsin .. biz çok uğraştık umarım mükafatını alırız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼