2zlerinannesi Busrayilmaz2 çok teşekkürler 7. haftada ihtimal dendi net bir şekilde 8. haftada öğrendik ❤️
Busrayilmaz2 2zlerinannesi yaa 😊❤️çok teşekkür ederim eşimin tek yumurta ikizi var benimde ikiz kardeşlerim vardi öyle dedim bende bir ihtimal olur mu🤣merak ettim kaçıncı haftada diye
Prensmmmm 2zlerinannesi bende 10 haftalığım hiç göbeğim yok bi kızım var önceden kalma göbeğim var sadece birde midem çok şişiyo yemekten sonra kabızlık çekiyorum baştan beri
2zlerinannesi Prensmmmm benim profil fotoğrafımdaki gibi çıktı bi miniminnacık dışardan biri görse belkş hamile demez ama ben kendimi tanıdığım için onu farkedebiliyorum 🐣
Nesliii06 2zlerinannesi ahhh ben de öyleyim tatlı şeyler olduğundan daha tatlı ve mide bulandırıcı geliyo 🥰
Prensmmmm Prensmmmm 2zlerinannesi benimde ayın 5nde ramdevum var tam 12 hafta olcak inşallah bende öğrenirim
Prensmmmm 2zlerinannesi kız bi kızım var diyemi bilmiyorum sanki kızım olcak burda cinsiyet tahmini yaptrdm bi kız bi erkek dediker ama kızım var oğlumda olsun istiyorum bilmiyorumki belli olur ogüne kadar 😂
Prensmmmm 2zlerinannesi ya ben şimdi sadece sağlıkla doğsunlar istiyorum dediğim gibi 2 tane kaybım var o yüzden tedirgin ve korkuyorum şimdilik cinsiyetleri değil sağlıkla doğmalarını önemsiyorum🙏
Birkucukeylul Busrayilmaz2 eşimin de tek yumurta ikizi var benim ailem de genlerimiz de hiç ikiz yoktu ☺️