ebrucakir En taze anne adayından selamlar 🥰 yaklaşık bir aylık hamileyim 🤰🏻 kızım olursa Eylül koyacağım 🤲🏻
Kahvelim_ elfelf00 bende Ahsen Neva koyacağım .. Neva sevinç mutluluk demek inşallah sevinç getirsin mutluluk versinler etraflarına
Ahsen55 B-syhn Kahvelim_ Benim adım Ahsen.. Ben de kızımın adını Neva koymayı düşünüyorum☺️ Cinsiyeti tam kesinleşmedi ama kız gibi dedi doktorumuz 🤗
Kbra_cgln Kahvelim_ yalnız değilsin 😂 lavin lavinya almila vs. İsimlerini de unutmayalim tabi ama hepsi çöp ismi sadece kulağa hoş geliyor yunanca gibi yabancı isimler anlamları bı o kadar da kötü gayrimüslim isimler hepsi ve önerilmiyor genelde 🤷🏻♀️
merimerii Nazli_brkcn1 bizim de son 35 daha karar veremedik :) Karaca, Gece, Dolunay, Eftelya düşündüklerim arasında :) çok kullanılmayan ayırt edici ve tek kullanılacak isimler hoşuma gidiyor benim genelde.
umyahsn1010 Zdk ayy bizede öncee erkek dediler hemen bulmuştuk ismini. İçimize de çok sinmişti. Ama sizin gibi kız dediler sonra. Düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Eşim Umay istiyor bende yanına kuranda geçen bi isim arıyorum ama içime sinen bi isim bulamadım 🤗
AysenurSezer umyahsn1010 benimde kızım olacak nasipse bende sizin gibi kuranda geçen bi isim koymak istiyodum kuran okurken secde suresinde cennetül Meva geçti zaten Meva ismini seviyordum denk gelincede tamam bu dedim 😊 Anlamı cennet katlarından birinin adı düşünürseniz fikir olsun ❤️
Burcuckmk Nazli_brkcn1 berin asel gokce sena neva ayça nevra zehra bircok isim kafami karıştırdı ama en son mirayi buldum bisey olmazsa miray olcak
mrysmyn58 Burcuckmk kızımın ismi Miray ❤️ yine kızım olacak Simay ya da duru düşündük ama karar veremedik
Esra_80_ Burcuckmk mira ve miray benimde aklımda idi kuranda geçmeyince vazgeçtim isim arıyorum 🤦🏼♀️
Mom053 Henüz cinsiyetimiz belli değil ama kızım olursa adı DERİN 💙 olacak. Çok hoş bir isim bence. Duruyu da istiyordum ama binlerce kişi duru koydu artık kulak alıştı o yüzden istemiyorum derin daha güzel
sweetmom Nazli_brkcn1 hanzade, hafsa, hüma, zümra, mihra benim çok sevdiğim isimlerdir. Fikir olur belki sizede☺️
Elfravza sweetmom bu kadar olur yaaa 😍 yazdığın bütün isimleri daha önceden notlara kaydetmiştm görünce bi an kendim attım sandım 💛😘 henüz karar veremedik gerçi mihra yoğunlukta şimdilik bakalım artık ..
Nil_ İki kızım var Melisa ve Aylina💓💓 Begendiğim isimler;Lavinya,Bade,Birce,Gülce,Lavin,Melis,Masal,Minel,Yazgı,Yade,Katre,Ladin, mısra,Esila,Nil,Duru,Derin,Nilay
Fatosfatos Nil_ aylina isminin a Nil_ aylina isminin anlamı nedir? İnternette baktım göremedim. Kulağa hoş geliyor. Huyu nasıl birde kızınızın? İsim anlamını taşır derler ya