Gngr_33 Nazli_brkcn1 doğuma kadar Eylül ve Güneş isimleri arasında kararsız kaldık son dakika Ezgi Sare ismini verdik 😊
nazli1992 MehtapDemir3510 biz de Cemre koymayı düşünüyoruz 🥰siz aileden nasıl tepkiler aldınız Cemre için ?
MerveCeren DenizSayer benim kızımın adı Almina Duru 🥰 2. Nin cinsiyeti belli değil henüz ama kızım Armin istiyor bakalım 🤷🏻♀️🙂
DenizSayer MerveCeren çok güzel çok minnoş gönlündeki neyse o olsun canım ablasıda maşallah kendine yakın bir isim bulmuş kız olursa ismi belli ve çok güzel 🌸
Zdk Aslhn8992 aynen. Bize ilk erkek demişlerdi o saniye ismini bulmuştuk. Kız dediler sonra düşün düşün Allahım çok zormuş bulması 😀🤣
umyahsn1010 Zdk ayy bizede öncee erkek dediler hemen bulmuştuk ismini. İçimize de çok sinmişti. Ama sizin gibi kız dediler sonra. Düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Eşim Umay istiyor bende yanına kuranda geçen bi isim arıyorum ama içime sinen bi isim bulamadım 🤗
Aslhn8992 Zdk aynen öyle bir de bizim çevremizde çok kız doğdu son zamanlarda ve herkes çok güzel isimler koydu 😊 bizim erkek ismi hamilelikten önce belliydi ama kız zor 😀